Πώς θα λένε τον γιο του Μπεν Άφλεκ;

01.03.2012
Ύστερα από δύο κόρες, ο 39χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του, Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner) τη Δευτέρα καλωσόρισαν στον κόσμο τούτο και τον γιο τους.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στις 27 Φεβρουαρίου η Τζένιφερ γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Σάμιουελ Γκάρνερ Άφλεκ (Samuel Garner Affleck)", έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck), ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το όνομα του υιού.

Το θέμα του ονόματος λέγεται ότι είχαν αναλάβει οι δύο κόρες του διάσημου ζευγαριού, η 6χρονη Βάιολετ (Violet) και η 3χρονη Σεραφίνα (Seraphina) με επικρατέστερα όλα τα ονόματα των ηρώων του Ντίσνεϊ (βλ. Μίκι Μάους, Πίτερ Παν, Κάπτεν Χουκ κ.λπ).

Φαίνεται, όμως, ότι τελικά μπήκε "δάκτυλος" ενήλικα και η "καταστροφή" απεφεύχθη!

Όσο για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό; Εκείνος δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό "People" ότι τα τελευταία χρόνια ένιωσε την ανάγκη να κάνει κάτι διαφορετικό ώστε να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά του.

"Ένιωσα ότι υπήρξα πολύ τυχερός στη ζωή μου και θέλησα να κάνω κάτι παραπάνω από ταινίες και χρήματα", εξήγησε ο Άφλεκ, ο οποίος πριν από δύο χρόνια ίδρυσε τον οργανισμό "Eastern Congo Initiative" και έχει ήδη επισκεφτεί οκτώ φορές την χτυπημένη από τον πόλεμο αφρικανική περιοχή.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει σκοπό να βοηθήσει στην αναδόμηση της χώρας καθώς και να εξασφαλίσει στα παιδιά-στρατιώτες περίθαλψη και ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε το τρέιλερ της ταινίας "Daredevil", στα γυρίσματα του οποίου γνωρίστηκαν οι δύο ηθοποιοί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα