Κλούνεϊ: Σκασίλα μου που με λένε γκέι!

01.03.2012
Οι κακές γλώσσες του προσάπτουν διάφορα χρόνια τώρα, όμως ο διάσημος γόης του Χόλιγουντ υποστηρίζει ότι "δεν ιδρώνει το αυτί του".

Δεν είναι η πρώτη φορά που χαρακτηρίζουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) "μυστικά ομοφυλόφιλο". Είναι όμως η πρώτη φορά που ο 50χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός απαντά στις αντίστοιχες φήμες.

Μιλώντας στην εκπομπή "The advocate" ο Κλούνεϊ ξεκαθαρίζει ότι είναι πολύ "ασφαλής με τον εαυτό του" και τονίζει ότι "υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που θα μπορούσε να πει κανείς για εκείνον".

"Έχει πλάκα, αλλά το τελευταίο πράγμα που θα με δεις να κάνω είναι να θυμώσω και αρχίσω να φωνάζω ότι αυτά είναι όλα ψέματα", ξεκαθάρισε ο Τζορτζ τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο για όλους τους γκέι φίλους του!

"Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν να υπονοήσει ότι το να είναι κανείς γκέι είναι κακό. Η ιδιωτική μου ζωή είναι ιδιωτική και είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτή", διατυμπανίζει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, με μια δήλωση όμως που θα μπορούσε πολύ εύκολα να παρερμηνευτεί.

"Και σε ποιον κάνει κακό αν κάποιος νομίζει ότι είμαι γκέι; Είμαι σίγουρος ότι ακόμη και όταν έχω πεθάνει καιρό ο κόσμος ακόμη θα λέει κάτι σχετικό. Δεν μου καίγεται καρφί", συνεχίζει ο Κλούνεϊ ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει πάντα στο πλευρό του τη νέα του αγαπημένη, Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή πρώην παλαίστρια αντικατέστησε την πρώην αγαπημένη του Τζορτζ, Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) σε χρόνο ρεκόρ. Έτσι, για την ιστορία…

Επιπλέον, και στο ίδιο μήκος κύματος, ο Κλούνεϊ συμμερίζεται το πάθος του κολλητού του, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ως προς την νομιμοποίηση των γάμων μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου.

"Κάποια μέρα, η πάλη για την ισότητα στους γάμους θα φαντάζει τόσο… αρχαϊκή αντίληψη όσο είναι σήμερα το γεγονός ότι κάποτε απαγόρευαν σε μαύρους μαθητές να σπουδάσουν", υπογράμμισε ο Τζορτζ, θυμίζοντας ότι ο Μπραντ είχε δηλώσει κάποτε ότι δεν θα παντρευόταν την Αντζελίνα μέχρι εκείνος (σ.σ. Κλούνεϊ) να μπορούσε να παντρευτεί τον... καλό του!

"Ο Μπραντ είχε δίκιο σε αυτό που έλεγε με την έννοια ότι αν δεν υποδείξεις τη γελοιότητα του πράγματος δεν μπορείς να αποδώσεις και τη σημασία του", ολοκλήρωσε ο Κλούνεϊ. Εσύ ότι πεις, Τζορτζ…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα