Θεοδωρίδου: Με ποιον ταξίδεψε στη Νάξο;

06.03.2012
«Η ζωή είναι ωραία» έγραψε στο twitter της η Νατάσσα Θεοδωρίδου και όχι τυχαία. Η αοιδός ταξίδεψε στην ηλιόλουστη (ναι, ναι υπάρχουν και μέρη που έχουν ήλιο αυτές τις μέρες. Σνιφ, σνιφ) Νάξο για να συναντήσει

«Η ζωή είναι ωραία» έγραψε στο twitter της η Νατάσσα Θεοδωρίδου και όχι τυχαία. Η αοιδός ταξίδεψε στην ηλιόλουστη (ναι, ναι υπάρχουν και μέρη που έχουν ήλιο αυτές τις μέρες. Σνιφ, σνιφ) Νάξο για να συναντήσει ένα άνδρα. Αλλά, τίποτε το πονηρό δε συμβαίνει εδώ.

Γιατί, ο συνταξιδιώτης άνδρας της Νατάσσας δεν είναι άλλος από τον καλό της φίλο, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η αοιδός θα εμφανιστεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια του «Όμορφου Κόσμου» και η χαρά της ήτο μεγάλη (έπαιξε ρόλο και ο καλός καιρός) γράφοντας έτσι στο Twitter ότι... «η ζωή είναι ωραία».

«Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας για τον όμορφο κόσμο του Γρηγόρη.... Η ζωή είναι ωραία για όλους... μην το ξεχνάτε αυτό...» έγραψε στο καπάκι. Και καταλαβαίνουμε ότι η αοιδός είναι super ενθουσιασμένη με το ταξίδι αυτό. Αν κι έχει και μία αγωνία, ένα άγχος, διότι τους ανέθεσαν να μαγειρέψουν στο συγκεκριμένο επεισόδιο. «Μας ανέθεσαν να μαγειρέψουμε... Ο Θεός να βάλει το χέρι του...» έγραψε χαρακτηριστικά.