Ανατροπή για Ηλιάδη:Τα βρήκε με τους γονείς της

06.03.2012
Η μία μεγάλη αλλαγή μετά την άλλη διαδέχεται στη ζωή της Αγγελικής Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην καλύτερή της φάση κι ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Κώστα Μηλιωτάκη. Ωστόσο

Η μία μεγάλη αλλαγή μετά την άλλη διαδέχεται στη ζωή της Αγγελικής Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην καλύτερή της φάση κι ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Κώστα Μηλιωτάκη. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη ανατροπή της Αγγελικής. Όπως διαβάσαμε στην Espresso, η τραγουδίστρια εδώ και λίγο καιρό τα έχει ξαναβρεί με τους γονείς της.

Η άγρια κόντρα που είχαν και τα σκληρά λόγια που αντάλλαξαν ανήκουν στο παρελθόν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της ήταν ακόμη ένας λόγος που έφερε τις δύο πλευρές κοντά. Εξάλλου, όπως και να το κάνουμε... το αίμα νερό δεν γίνεται!

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες είχε γενέθλια η μητέρα του Μηλιωτάκη και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο αδελφός της τραγουδίστριας. Άλλωστε, οι γονείς της Ηλιάδη πετούν από τη χαρά τους μετά την... ιστορική συμφιλίωση, αφού εκτός από το παιδί τους έχουν πλέον κοντά τους και τον εγγονό τους, Μπαμπίνο, τον οποίο εξαιτίας της κόντρας τον είχαν στερηθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Για την ιστορία, η Ηλιάδη είχε έρθει σε μετωπική σύγκρουση με την οικογένεια της, η οποία δεν ενέκρινε προσωπικές επιλογές της. Όπως τον Μπάμπη Λαζαρίδη, αφού ποτέ δεν είχαν συμφωνήσει με αυτή τη σχέση της κόρης τους. Μάλιστα, πριν χρόνια η άγρια κόντρα τους είχε γίνει πρώτο θέμα στα Μέσα Ενημέρωσης με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν βαριές κατηγορίες από τα τηλεοπτικά παράθυρα.