Γιγουρτάκης: Παντρεύτηκαν ξανά οι γονείς του

07.03.2012
Ο θάνατος του γιου τους και ο πόνος για τον άδικο και πρόωρο χαμό του έφερε ξανά κοντά τους γονείς του Νίκου Γιγουρτάκη. Ο πατέρας του Νίκος και η μητέρα του Χριστίνα, ήταν χωρισμένοι και ο θάνατος του

Ο θάνατος του γιου τους και ο πόνος για τον άδικο και πρόωρο χαμό του έφερε ξανά κοντά τους γονείς του Νίκου Γιγουρτάκη. Ο πατέρας του Τάκης και η μητέρα του Χριστίνα, ήταν χωρισμένοι και ο θάνατος του γιου τους όχι μόνο τους έφερε ξανά κοντά, αλλά παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά! Στην πιο σημαντική για εκείνους ημερομηνία: τη μέρα που ο Νικόλας θα είχε γενέθλια.

Ο γάμος έγινε στις 23 Φεβρουαρίου, στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, ενώ το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος και στενός φίλος της οικογένειας, Διονύσης Χατζηδάκης. Μάλιστα, ο κύριος Χατζηδάκης μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη»:

«Έκανα τον γάμο του Τάκη Γιγουρτάκη με την Χριστίνα. Συνήθως εγώ δεν κάνω γάμους. Αλλά τον συγκεκριμένο τον θεώρησα πολύ συγκινητικό. Εξάλλου, ένιωθα πράγματα από την ημέρα που πέθανε ο Νικολάκης, τον οποίο ήξερα από μικρό παιδί, γιατί με συνδέει βαθιά φιλία με τον πατέρα του Τάκη. Ο γάμος έγινε στο γραφείο μας στο οποίο τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες. Ήταν πολύ συγκινητικό γιατί έβλεπες και την χαρά και την λύπη. Τη λύπη που έχασαν το παιδί τους και τη χαρά που το ζευγάρι ενώθηκε ξανά και οι δυο τους είναι και πάλι σύζυγοι».