Ποια είναι η νέα σύντροφος του Τόνι Μαυρίδη

26.03.2012
Έξι μήνες κρατάει η σχέση του Τόνι Μαυρίδη με τη νέα αγαπημένη του και ο πρώην της Έλενας Παπαρίζου αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του συνοδό. Έτσι,

Έξι μήνες κρατάει η σχέση του Τόνι Μαυρίδη με τη νέα αγαπημένη του και ο πρώην της Έλενας Παπαρίζου αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του συνοδό. Έτσι, το ζευγάρι το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στη λαμπερή πρεμιέρα της Πέγκυς Ζήνα, γνωρίζοντας ότι εκεί θα είναι και κάμερες.

Και μπορείς να καταλάβεις ότι μία που είδαν το ζεύγος να κάνει είσοδο στο κέντρο και μία που άστραψαν και βρόντηξαν τα φλας. Όχι, ο Τόνι ήταν ήρεμος στο πλευρό της εντυπωσιακής Ευαγγελίας και όσοι τον γνωρίζουν, λένε πόσο καλό έχει κάνει στη διάθεση του και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με τον χωρισμό του η σχέση αυτή.

Η εντυπωσιακή Ευαγγελία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, για αυτό και δεν έδειχνε εξοικειωμένη και άνετα με τα φλας της δημοσιότητας. Είναι μόλις 24 ετών, ενώ πρόσφατα τελείωσε τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Με τον Τόνι δείχνει πολύ ερωτευμένη και του συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές.

Όπως αυτές που θα έρθουν, καλή (ή και κακή, όπως θέλεις το παίρνεις) ώρα αυτή την εβδομάδα, αφού διαβάζουμε ότι ο Μαυρίδης ετοιμάζει αγωγές εναντίον της Παπαρίζου, προκειμένου να λύσει την εταιρία που είχαν την περίοδο που ήταν ζευγάρι, ενώ σκοπεύει να διεκδικήσει τα κέρδη των τελευταίων ετών.