Η Τζάνιουαρι Τζόουνς τρώει τον πλακούντα της!

27.03.2012
Σχεδόν ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έκανε η γνωστή ηθοποιός σχετικά με τα μυστικά της ομορφιάς και της υγείας της.


Η Τζάνιουαρι Τζόουνς (January Jones) έγινε μανούλα πριν από επτά μήνες και παρόλο που δεν έχει φανερώσει ακόμη ποιος είναι ο πατέρας του γιου της, φρόντισε να μας ενημερώσει ότι τρώει τον… πλακούντα της.

"Χρειάζομαι πολλή ενέργεια γιατί η κούραση είναι μεγάλη. Όμως φροντίζω να τρέφομαι σωστά, να πίνω βιταμίνες και τσάι, όπως επίσης και κάψουλες πλακούντα. Μετά τη γέννα, ο πλακούντας, αποξηραίνεται και μετατρέπεται σε κάψουλες", αποκαλύπτει η 34χρονη πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής επιτυχίας "Mad Men" και υπογραμμίζει πόσο φυσιολογικό είναι.

"Στην αρχή ήμουν διστακτική, αλλά η αλήθεια είναι πως είμαστε τα μόνα θηλαστικά που δεν τρώμε τον πλακούντα μας. Δεν έχει να κάνει με… μαγεία (!) και θα το συνιστούσα σε όλες τις μαμάδες", συνεχίζει μιλώντας στο περιοδικό "People" η Τζάνιουρι, η οποία γέννησε τον μικρό Ξάντερ Ντέιν Τζόουνς (Xander Dane Jones) τον Σεπτέμβριο.

Κύριος "ύποπτος" για την πατρότητα είναι ο Μάθιου Βον (Matthew Vaughn), σύζυγος της Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer), και σκηνοθέτης της ηθοποιού στην ταινία "X-Men First Class", ενώ άλλες φήμες ανέφεραν και το όνομα του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) στη λίστα με τους υποψήφιους…

Στο βίντεο που ακολουθεί πάρτε μια γεύση από τη δεύτερη σεζόν της σειράς "Mad Men"και τη "Μπέτι Ντρέιπερ", τον ρόλο που έκανε διάσημη την Τζάνιουαρι Τζόουνς. Αυτές τις μέρες έχει ξεκινήσει στην Αμερική ο πέμπτος κύκλος της σειράς…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα