Η Μαντόνα πουσάρει ναρκωτικά;

27.03.2012
Αχ αυτή η βασίλισσα της ποπ… Πάλι το άνοιξε το στοματάκι της και το έκανε το θαύμα της… Τι το θέλει και μιλάει;

Δεν είναι η πρώτη φορά που για τη Μαντόνα (Μadonna) ισχύει το ρητό "Είναι καλύτερο να.. μασάς", ίσως όμως να μιλάμε για το πιο σοβαρό περιστατικό.

Η 53χρονη σταρ εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο στο Ultra Music Festival στο Μαϊάμι και κάποια στιγμή κατέβηκε κάτω και αποφάσισε να επικοινωνήσει με το κοινό της, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Έτσι, αφού μίλησε για το πόσο άρρηκτα είναι συνδεδεμένη η μουσική με τον χορό στον δικό της κόσμο τονίζοντας μάλιστα ότι ένας DJ της έσωσε κάποτε τη ζωή (!), η Μαντόνα ξεκίνησε τις ερωτήσεις. Και ξεκίνησε από τα δύσκολα…

Πρώτα πρώτα, λοιπόν, η σταρ ζήτησε να μάθει πόσοι από τους παραβρισκόμενους έχουν δει τη Μόλι…

Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει, με δεδομένο όμως ότι πρόκειται για μια λέξη που χρησιμοποιείται στην αργκό για το στοιχείο MDMA, ένα από τα βασικά συστατικά του ναρκωτικού έκστασι, δεν μπορεί παρά να αναρωτιέται αν η Μαντόνα ήξερε πολύ καλά τι έλεγε, ή αν είναι εντελώς… ηλίθια, όπως την κατηγόρησαν πανταχόθεν μέσα σε λίγα λεπτά.

Μία από τις επιθέσεις που δέχτηκε η σταρ ήρθε από τον DJ Deadmau5, ο οποίος μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, αμφισβήτησε το παράδειγμα που δίνει η Μαντόνα στους θαυμαστές της.

"Μπράβο, Μαντόνα, πολύ κομψό αυτό που έκανες. ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΟΛΙ;;;;; Τόσο ωραίο μήνυμα για του νέους θαυμαστές σου… Σπουδαία φιλάνθρωπος", έγραψε ο Deadmau5, τονίζοντας ότι λυπάται που "δεν μπορεί να χτυπήσει το κεφάλι του πολύ δυνατά τώρα…

Ε… Δεν έχει και άδικο…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου