Κινδύνευσαν να καούν γνωστοί ηθοποιοί σε ξενοδοχείο

27.03.2012
Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Η φωτιά που ξέσπασε στο «Αστόρια» το πρωί της Δευτέρας τρόμαξε το προσωπικό και τους ένοικους, ανάμεσα τους και γνωστοί ηθοποιοί από τον θίασο,

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Η φωτιά που ξέσπασε στο «Αστόρια» το πρωί της Δευτέρας τρόμαξε το προσωπικό και τους ένοικους, ανάμεσα τους και γνωστοί ηθοποιοί από τον θίασο, "Γομάρια με σαμάρια της Βουλής μας τα καμάρια". Η φωτιά ξεκίνησε στην κουζίνα του ξενοδοχείου κι έκανε τους εργαζόμενους να τρέχουν για να προλάβουν τα χειρότερα!

Στο σημείο έφτασε άμεσα ισχυρή πυροσβεστική δύναμη με τους δρόμους, γύρω από την πλ. Ελευθερίας να αποκλείονται για λίγη ώρα. Τελικά τα 6 πυροσβεστικά οχήματα αποδείχτηκαν μεγάλος αριθμός, και περιόρισαν άμεσα τη φωτιά , αφού η εστία ήταν μικρή. Στο ξενοδοχείο, έμεναν ο Στάθης Ψάλτης, η σύζυγος του Χριστίνα, αλλά και οι υπόλοιποι συνεργάτες του: Κώστας Ευριπιώτης, Βασίλης Κούκουρας, Τίσα Βασιλάκη, Γιώργος Παπαζήσης και Μιχάλης Μόσιος.

Όλοι τους έζησαν στιγμές αγωνίας και φοβήθηκαν για τα χειρότερα. Ευτυχώς, ο εφιάλτης της φωτιάς ξεπεράστηκε αμέσως και κανείς δεν έπαθε το παραμικρό. Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η ηθοποιός Πένυ Σταθάκη, που έμενε στο ξενοδοχείο μαζί με τον θίασο της παράστασης και περιέγραψε τον τρόμο που έζησαν για λίγες ώρες.