Αποκάλυψη: Η Ματσούκα δεν κάνει σεξ με αγνώστους

02.04.2012
Σε μεγάλες αποκαλύψεις προχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία δήλωσε ότι δεν την νοιάζει να είναι sex-symbol, δεν της αρέσει το one night stand και θέλει τον άντρα με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Σε μεγάλες αποκαλύψεις προχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία δήλωσε ότι δεν την νοιάζει να είναι sex-symbol, δεν της αρέσει το one night stand και θέλει τον άντρα με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Από πού να το πιάσουμε και πού να το αφήσουμε.

Για τον τίτλο του sex-symbol, που δίκαια κατέχει και το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να το χάσει, από νεότερες σέξι συναδέλφους της, η Ματσούκα ήτο ξεκάθαρη:

«Είναι κάτι που απέφυγα συνειδητά και με κόστος την απογοήτευση πολλών, βλέποντας με να κυκλοφορώ άβαφη και ντυμένη συντηρητικά. Ήταν κάτι όμως που είχα ανάγκη προκειμένου να αποφύγω τη γραφικότητα ενός sex symbol, που θεωρεί εαυτόν αδικημένο, επειδή δεν του δίνονται και άλλοι ρόλοι».

Για το one night stand, η απάντηση της μάλλον απογοητεύει κόσμο:

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω έρωτα με κάποιον που δεν γνωρίζω».

Στο τέλος, η σέξι ηθοποιός αποκάλυψε ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνη. Αν είσαι τυχερός και διαθέτεις τα παρακάτω στοιχεία, φρόντισε να γνωριστείτε (δες παραπάνω για... αγνώστους) και μετά που ξέρεις...

«Ζητείται άντρας που να μου αρέσει, εχέμυθος, με ωραίο λόγο –θα προτιμηθούν οι έχοντες και ωραία χροιά- ορθογράφος- σχεδόν απορρίπτονται όσοι συντάσσουν μηνύματα με λατινικούς χαρακτήρες- με ίδια γούστα στη διασκέδαση με τα δικά μου… Επίσης να μην μιλάει για τον εαυτό του, να είναι εξαιρετικός οδηγός, να μην ασχολείται με τις ζωές των άλλων, να γίνεται συμπαθής σε όσους συμπαθώ και να φιλάει εκπληκτικά».