Αθηνά Ωνάση: Πού χάθηκε αυτό το κορίτσι;

10.04.2012
Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για τη μοναδική κληρονόμο της ελλήνικής δυναστείας, το όνομα της οποίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την… τραγωδία.


Η Αθηνά Ωνάση έγινε 27 χρονών και τα τελευταία δέκα χρόνια ζει ήρεμη και ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της Ντόντα (Doda) –κατά κόσμον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο (Alvaro de Miranda Neto).

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από επτά χρόνια και ζει σε μια εντυπωσιακή βίλα στο Σάο Πάολο, αν και φήμες τους θέλουν να έχουν μετακομίσει πρόσφατα στην Αμβρέρσα.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και ο σύζυγός της επέλεξαν αυτή την πόλη του Βελγίου ως μόνιμη κατοικία τους λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας που παρατηρείται στη Βραζιλία τον τελευταίο καιρό.

Μαζί με το ζευγάρι, βρίσκονται πάντα η Βίβιαν (Vivian), κόρη του Αλβάρο από τη σχέση του με το μοντέλο Σιμπέλ Ντόρσα (Cibele Dorsa), η οποία αυτοκτόνησε πριν από έναν χρόνο, αλλά και ο Φερνάντο (Fernando), γιος της Σιμπέλ από προηγούμενη σχέση.

Εκτός από τον Αλβάρο, η Αθηνά έχει ακόμη μια αδυναμία και αυτή είναι η ιππασία. Έτσι, η παρουσία της στο πρόσφατο Grand Prix της Ντόχα δεν αποτελεί έκπληξη.

Η διάσημη κληρονόμος εμφανίστηκε απαστράπτουσα στους ιππικούς αγώνες του Κατάρ, εντυπωσίασε όλους τους παραβρισκόμενους και τερμάτισε στην 28η θέση της γενικής κατάταξης.

Κατά τα άλλα, η Αθηνά έχει απαρνηθεί τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ (Thierry Roussel) –καθώς και το επίθετό του- και ζει πανευτυχής στο πλευρό του αγαπημένου της Αλβάρο.

Όσο για την αμύθητη περιουσία της; Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς υπάρχει στο όνομά της και τι ανήκει στο Ίδρυμα Ωνάση. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως η Αθηνά δείχνει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν νοιάζεται για τέτοιου είδους ευτελείς… λεπτομέρειες!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα