Η Σκάρλετ Γιόχανσον διαφημίζει sex shop!

10.04.2012
Μεγάλη –και απρόσμενη- αλλαγή καριέρας για τη διάσημη ηθοποιό που φαίνεται ότι το "γύρισε" στο πιο… ροζ. Ή μήπως όχι;


Η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς της γενιάς της –μπορεί και όλων των εποχών (!)- και αυτό είναι που κάποιοι επιτήδειοι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν.

Έτσι, η 27χρονη σταρ είδε τον εαυτό της σε κάρτα ενός sex shop του Καλέξικο στα σύνορα της Καλιφόρνια με το Μεξικό.

Στις διαφημιστικές κάρτες του "VIP", που ανακάλυψαν τα "λαγωνικά" του δικτύου TMZ, η Σκάρλετ εμφανίζεται να κάθεται προκλητικά ημίγυμνη και ακουμπώντας σε έναν τοίχο να κοιτάζει όλο νόημα τον φακό.

Όσο για τα καλούδια που προωθεί η σταρ –αν και εν αγνοία της; "DVD και VHS καθώς και "λιπαντικά", ενώ στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει κάθε λογής παιχνίδια για το σεξ, αρώματα και κρέμες…

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος –ο οποίος παρεμπιπτόντως ούτε ξέρει την ταυτότητα του μοντέλου (!)- οι κάρτες προέκυψαν κατόπιν παραγγελίας. "Ποια είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον;", ρώτησε τον μάνατζερ του TMZ το αφεντικό, που σαφώς δεν βρίσκει κάτι κακό στην πράξη του.

Από την πλευρά της, η Γιόχανσον, της οποίας γυμνές φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, εξέδωσε μια ανακοίνωση στην Daily Mail, με την οποία "επιβραβεύει" το TMZ για την επιτυχία.

"Χειροκροτώ μία ακόμη φορά το TMZ, για την επιτυχία του αγωνιστικού ρεπορτάζ του, που αξίζει βραβείο και έβαλε στη θέση του στην πεποίθηση των θαυμαστών μου στο Μεξικό". Εύγε!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα