Αρναούτογλου: έπλεξε το εγκώμιο της Θρασκιά

10.04.2012
Στο ΌΛΑ 12 βρέθηκε καλεσμένος χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και πάνω στην κουβέντα ο Περρής του έκανε την καίρια ερώτηση: «Ποιό συνεργάτη αγαπάς;».

Στο ΌΛΑ 12 βρέθηκε καλεσμένος χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και πάνω στην κουβέντα ο Περρής του έκανε την καίρια ερώτηση: "Ποιό συνεργάτη αγαπάς;".

Γεγονός είναι δε μας εξέπληξε η απάντηση που έδωσε ο Γρηγόρης κι ακούει στο όνομα «Ράνια Θρασκιά». Τι είπε ο αγαπημένος παρουσιαστής για τη Ράνια;

"Ένα συνεργάτη απλά -πραγματικά δεν θέλω να παρεξηγηθεί, είναι γυναίκα κι επειδή έχει παντρευτεί. Σαν άνθρωπο εκτιμώ πάρα πολύ για τη στάση που κράτησε είναι η Ράνια Θρασκιά. Η Ράνια και σαν συνεργάτης πριν και μετά, κυρία. Μια απίθανη προσωπικότητα και ένας απίθανος άνθρωπος που θα την θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή ακόμα κι αν δεν την ξαναδώ. Βρεθήκαμε μια φορά τυχαία σε ένα εμπορικό κέντρο, αφού είχε παντρευτεί η κοπέλα και είχε κάνει τα παιδιά της, πραγματικά υπήρχε αυτή η χαρά δυο φίλων που πέρασαν μαζί πολύ ωραία πράγματα".

Να θυμίσουμε ότι οι δρόμοι τους ενώθηκαν το 1994 με την εκπομπή «Εδώ Θεσσαλονίκη» που παρουσίαζαν μαζί και τη χαρακτήρισε "Ωραίο άνθρωπο, καλό φιλαράκι, καλό παιδί, ωραίο τύπο".

Για να σε προλάβουμε, όχι, δεν παντρεύεται ο Γρηγόρης μας ακόμη. Ούτε να περιμένεις τυμπανοκρουσίες όταν έρθει το ευτυχές γεγονός -γιατί τίποτα δεν αποκλείει για το μέλλον- , τσακ μπαμ θα γίνουν όλα.

Τέλος, δεν αποκλείει την πιθανότητα να επιστρέψει σε πρωινή εκπομπή, αλλά μόνο εάν έχει μαζί του τη Μαρία Μπεκατώρου με την οποία, όμως, δε θα σκοπεύει να τα "μπλέξουν" -όπως με κάποιες άλλες ψυχές στο παρελθόν- γιατί είναι παντρεμένη.