Έλ ΜακΦέρσον: Οι ανασφάλειες με τσάκισαν

10.04.2012
Το διάσημο "αειθαλές" μοντέλο εντυπωσιάζει με το σώμα, αλλά και με τις δηλώσεις του.


Η Ελ ΜακΦέρσον (Elle Macpherson) ποζάρει στο εξώφυλλο για τα 20 χρόνια του περιοδικού "Fitness" και εντυπωσιάζει με τη φιγούρα της αλλά και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει.

Κι όμως… Τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι, ακόμη και αν έτσι έδειχναν!

"Είμαι σχεδόν 50 χρονών και προφανώς δεν έχω το ίδιο σώμα που είχα στα 20. Ούτε όμως και το μυαλό μου είναι το ίδιο. Κάποτε ήμουν τσακισμένη από την ανασφάλεια και την αυτοσυνειδησία, ενώ σήμερα είμαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου", δηλώνει με θάρρος η 48χρονη αυστραλέζα καλλονή εξηγώντας παράλληλα τι κάνει για να διατηρείται… έτσι!

"Αθλούμαι –με διαφορετικούς τρόπους- μία ώρα κάθε μέρα. Αν είμαι στο βουνό κάνω σκι, αν είμαι στη θάλασσα κολυμπώ. Άλλες φορές κάνω γιόγκα ή αεροβική. Πάντα, όμως, έχω μαζί μου τα αθλητικά παπούτσια μου και το iPod, ώστε το λιγότερο που θα κάνω είναι να τρέξω…", αποκαλύπτει η ΜακΦέρσον, η οποία έχει δύο γιους από τη σχέση της με τον Αρπάντ Μπουσόν (Arpad Busson).

Παρεμπιπτόντως ο ελβετός τραπεζίτης ετοιμάζεται να ξαναγίνει μπαμπάς με τη νυν σύντροφό του, Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman).

"Ο στόχος μου είναι να νιώθω χαρούμενη, παθιασμένη, δυνατή και υγιής", ολοκληρώνει την "εξομολόγησή της η όμορφη Ελ, τονίζοντας ότι αυτό έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από το άγχος της ζυγαριάς που δεν σταματά και ποτέ… Πες το ψέματα!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα