Τα "γαλλικά" της Κανέλλη σε πρωινή εκπομπή

10.04.2012
Στο μετρό του συντάγματος φιλοξενείται το "Πανηγύρι της Αγάπης" από σήμερα Μεγάλη Τρίτη μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη στο Μετρό του Συντάγματος.

Στο μετρό του Συντάγματος φιλοξενείται το "Πανηγύρι της Αγάπης" από σήμερα Μεγάλη Τρίτη μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη στο Μετρό του Συντάγματος.

Η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη σήμερα στο Γιώργο Παπαδάκη και μόλις ολοκληρώθηκε η ζωντανή σύνδεση με το Μετρό βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την αδελφή του καλού της φίλου Μηνά, η οποία έδωσε αγώνα στα δικαστήρια για να τους πείσει ότι επρόκειτο για άτομο με αναπηρία και γρήγορα ξέσπασε.

"Δεν πιστεύω ούτε στην ανάπτυξη ούτε στα προγράμματα, μπουκώνω, δε με ενδιαφέρει ούτε η πολιτική σε υποκειμενικό επίπεδο, δε με ενδιαφέρει τίποτα. Αποκτώ φονικά ένστικτα όταν μαθαίνω ότι κόβονται επιδόματα! Όταν μαθαίνω για το φίλο μου το Μηνά, η αδερφή του έφαγε τρεις εβδομάδες στα δικαστήρια -45 χρονών ο Μηνάς- για να αποδείξει τι είναι ο Μηνάς! Επειδή μπορεί να υπήρξαν τρεις απατεώνες ή πέντε απατεώνες!"

Στη συνέχεια η Λιάνα Κανέλλη συμπλήρωσε: "Υπάρχουν δάσκαλοι, εκπαιδευτές, φυσιοθεραπευτές που ενάμιση χρόνο πληρώνουν 2 ευρώ τη γαμ....ένη τη βενζίνη να πηγαινοέρχονται στη δουλειά αυτή, να στηρίζουν αυτά τα παιδιά απλήρωτοι".

Να αναφέρουμε, βέβαια, ότι λέγοντας φονιά, η βουλευτής του ΚΚΕ διευκρίνισε στη συνέχεια ότι εννοούσε τον "πολιτικό φονιά".