Χώρισε κιόλας η Κέιτι Πέρι;

12.04.2012
Κάθε μέρα μια νέα φήμη ακολουθεί το νεαρό ζευγάρι...

Θα μας τρελλάνει η Κέιτι Πέρι (Katy Perry). Χθες διαβάζαμε ότι η νεαρή τραγουδίστρια είναι τόσο ερωτευμένη με τον νέο της αγαπημένο Μπαπτίστε Τζιαμπικόνι (Baptiste Giabiconi), που σκέφτονται να παντρευτούν!

Σήμερα διαβάζουμε ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί... Λέγεται ότι οι φίλοι της την συμβούλευσαν να χωρίσει, γιατί θεωρούν ότι το μοντέλο είναι μαζί της μόνο για τη δόξα και τη φήμη που θα του δώσει αυτή η σχέση.

Μάλιστα της είπαν ότι το μόνο που ο 22χρονος Γάλλος προσπαθεί είναι να προωθήσει τη δική του τραγουδιστική καριέρα μέσα από αυτή την Κέιτι. Εκείνη, γράφει το περιοδικό Star, ήταν ευάλωτη μετά τον χωρισμό της από τον Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) και απολάμβανε την προσοχή και τη φροντίδα που της έδινε ο νέος της σύντροφος.

Οταν όμως συνεδητοποίησε ότι απλώς την εκμεταλλεύεται, τον παράτησε.

Τα σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, εκεί που είχε παντρευτεί τον Ράσελ, έγινε γιατί ήθελε να μείνει μόνη της και να σκεφτεί τη ζωή της στο παρελθόν και στο μέλλον, ψάχνοντας στην ψυχή της με την καθοδήγηση του αγαπημένου της γκουρού....

Ε.Σ.