Τέρμα τα ψέματα: Ο Άντονι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

12.04.2012
Εννέα μήνες μετά την ανακοίνωση-σοκ για τον χωρισμό του από την Jlo, ο διάσημος τραγουδιστής και παραγωγός, βιάζεται να τον κάνει… επίσημο!

Όπως μεταδίδουν σήμερα όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες στις 9 Απριλίου με σκοπό να λυθεί οριστικά ο επτά ετών γάμος του με την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez).

Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο αλλά από τότε έδειχναν να έχουν μια ιδιαίτερα πολιτισμένη σχέση μεταξύ τους. Μάλιστα συνεργάζονται ακόμη στο τάλεντ σόου 'Q' Viva" όπου ψάχνουν να βρουν ταλέντα αποκλειστικά και μόνο από τη λατινική Αμερική.

Ο Άντονι και η Λόπεζ έχουν μαζί δύο παιδιά, τα 4χρονα δίδυμα Μαξ (Max) και Εμ (Emme) για τα οποία ο 43χρονος σταρ ζητά από κοινού κηδεμονία με την πρώην –πια- σύζυγό του.

Όσο για τη Λόπεζ; Ο Μαρκ Άντονι καθιστά σαφές ότι δεν θέλει να της πληρώσει διατροφή σε περίπτωση που εκείνη το ζητήσει… Αυτό μας έλειπε, δα!

Αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο για την 42χρονη σταρ και το δεύτερο για τον Άντονι ενώ και οι δύο έχουν γυρίσει για τα καλά σελίδα στα προσωπικά τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν κάνει ρούπι χωρίς τον 24χρονο χορευτή της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart), με τον οποίο μάλιστα λέγεται ότι είναι θέμα χρόνου να φορέσει την κουλούρα (!) ενώ ο Μαρκ Άντονι έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του 24χρονου –επίσης- μοντέλου από τη Βενεζουέλα, Σάνον ντε Λίμα (Shannon De Lima).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα