Ο φάκελος "Γουίτνεϊ Χιούστον" έκλεισε οριστικά

12.04.2012
Ακριβώς δύο μήνες μετά τον θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας η σχετική επίσημη έρευνα ολοκληρώνεται και τυπικά.


Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα του δωματίου στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Μπέβερλι Χιλς στις 11 Φεβρουαρίου. Ήταν 48 ετών.

Τα αποτελέσματα και τον τοξικολογικών ερευνών ολοκληρώθηκαν και ο φάκελος για τον θάνατό της συμπληρώθηκε με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όσο σοκαριστικά και αν ήταν αυτά.

Ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκε ο "τυχαίος πνιγμός", ενώ η μεγάλη δόση κοκαΐνης που βρέθηκε στον οργανισμό της θεωρείται ότι έπαιξε ρόλο στον θάνατό της, προκαλώντας πρόβλημα στη λειτουργία της καρδιάς.

Έτσι, και αφού αποκλείστηκε παντελώς η όποια εγκληματική πράξη, ο αρχές αποφάσισαν να κλείσουν οριστικά την υπόθεση εκδίδοντας μάλιστα και σχετική ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, η κόρη της Γουίτνεϊ, η οποία λέγεται ότι είναι επίσης εθισμένη στις ναρκωτικές ουσίες, φέρεται έτοιμη να πρωταγωνιστήσει σε ριάλιτι σόου.

Οι φήμες θέλουν την Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Christina Brown) να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία θέλοντας να πείσει τον κόσμο ότι εκείνη δεν έχει τις ίδιες "εξαρτήσεις" που είχε η μαμά της. Για να δούμε…

Στο βίντεο που ακολουθεί, ας θυμηθούμε τη μεγαλύτερη ίσως επιτυχία της Γουίτνεϊ Χιούστον. Το τραγούδι "I will always love you" από την ταινία "Ο Σωματοφύλακας".


Επιμέλεια: Ζωή Κίττα