Καζάκος: Η άγνωστη περιπέτεια με το νεογέννητο γιο του

12.04.2012
Με έκπληξη διαβάσαμε την Μ. Τετάρτη ότι το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η σύζυγός του Ιωάννα Μαρτζούκου μαζί με το νεογέννητο γιο τους επέστρεψαν υγιείς κι ευτυχισμένοι στο σπίτι τους.

Με έκπληξη διαβάσαμε την Μ. Τετάρτη ότι το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η σύζυγός του Ιωάννα Μαρτζούκου μαζί με το νεογέννητο γιο τους επέστρεψαν υγιείς κι ευτυχισμένοι στο σπίτι τους. Και νιώσαμε την έκπληξη, διότι ξέραμε ότι η σύζυγος ήταν έγκυος, αλλά δεν είχαμε ακούσει ότι γέννησε.

Ωστόσο, πίσω από τον ερχομό του μωρού τους κρύβεται μία περιπέτεια και η δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε η Ιωάννα, την οποία το ζευγάρι κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γιος τους γεννήθηκε πρόωρα, πριν ένα μήνα με καισαρική τομή, αφού υπήρχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και οι γιατροί έκριναν αναγκαίο ότι έπρεπε να το πάρουν.

«Το παιδί έμεινε ορισμένο χρόνο στη Μονάδα Προώρων γιατί είχε πολύ χαμηλό βάρος. Είχε άριστη ανταπόκριση, πήρε το βάρος που έπρεπε και χθες το μεσημέρι πήρε εξιτήριο. Η Ιωάννα έδειξε αξιοθαύμαστη υπομονή, άντεξε όλη αυτή την ταλαιπωρία και την κατάλληλη στιγμή πήραμε το μωρό. Αισθάνομαι ευτυχής για την Ιωάννα γιατί ήταν μια ειδική περίπτωση. Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Κάθε δεκαπέντε μέρες έμπαινε στο νοσοκομείο. Την παρακολουθούσαμε με ιατρική αγωγή», δήλωσε ο γιατρός της.


Τέλος καλό, όλα καλά για το μικρό και τους ευτυχισμένους γονείς, οι οποίοι έχουν κιόλας αποφασίσει το όνομα που θα του δώσουν… Ιάσονας!