Άουτς! Η Ρία Αντωνίου στα νιάτα της - σκέτη κούκλα;

12.04.2012
Την αγάπησαν οι Ιταλοί για τις χορευτικές της επιδόσεις και της έχουν δώσει μάλιστα το χαρακτηρισμό "Barbie"!

Την αγάπησαν οι Ιταλοί για τις χορευτικές της επιδόσεις και της έχουν δώσει μάλιστα το χαρακτηρισμό "Barbie"!

Ο λόγος φυσικά για τη Ρία Αντωνίου που φαίνεται πως έπαθε πανικό όταν είδε τις φωτογραφίες της από τα νεαρά της- άγουρα χρόνια- σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί η Ρία, φαίνεται πως έχει χτυπηθεί από το φαινόμενο "Κατερίνα Καινούργιου"- θυμάσαι κάτι φωτογραφίες της Κατερίνας που τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε- με κοντό μαλλί, διαφορετικό πρόσωπο και κάποια κιλάκια παραπάνω.

Ο άνθρωπος που έδωσε τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα δεν είναι άλλος από το Νίκο Μπάμπαλη, επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων που γνώρισε την Αντωνίου όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών.

"Τη Ρία τη γνώρισα ως πελάτισσα σε ένα κλαμπ που ήμουν συνέταιρος και αμέσως κάναμε παρέα συστήνοντάς την σε φωτογράφους που κυνηγούσαν χαριτωμένα βραδινά στιγμιότυπα με νέες όμορφες κοπέλες. Η Ρία ήταν σταρ από μικρή. Η αλήθεια είναι πως ήξερε να ποζάρει στον φακό και από τότε είχε ψηλούς επαγγελματικούς στόχους. Ο σκοπός της ήταν να γίνει τοπ μόντελ και να αλωνίζει τις πασαρέλες σε όλο τον κόσμο. Σαν παιδί ήταν συνεσταλμένη και δεν δημιουργούσε προβλήματα σε κανέναν…", τονίζει ο επιχειρηματίας στην Espresso.

Φήμες θέλουν την Ρία να είναι μέσα στα νεύρα. Ελπίζουμε να μην πετύχει τον Μπάμπαλη σε κανένα σοκάκι γιατί θα γίνει... της Barbie!

H Kατίνα (έτσι πάντως γίνομαι κιεγώ και Μπάρμπι και Μπιμπιμπό και Σίντι)