Τελικά τη φόρεσε την... κουλούρα ο Μίστερ Μπιγκ!

12.04.2012
Ο επί πάμπολλα χρόνια αγαπημένος της τηλεοπτικής και κινηματογραφικής Κάρι Μπράντσο (Carrie Bradshaw) παντρεύτηκε. Άλλη, όμως!

Ο Mr Big –κατά κόσμον Κρις Νοθ (Chris Noth)- ταλαιπώρησε χρόνια τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) με τον φόβο του για τον γάμο στην τηλεοπτική σειρά και τις ταινίες του "Sex and the city", φαίνεται όμως ότι το "θεματάκι" του με τη δέσμευση υπάρχει και εκτός οθόνης.

Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι μόλις πριν από λίγες μέρες παντρεύτηκε την εδώ και 10 χρόνια αγαπημένη του, Τάρα Γουίλσον (Tara Wilson), με την οποία μάλιστα έχουν και έναν γιο, τον 4χρονο Οράιον (Orion).

Σύμφωνα με τον "National Enquirer", ο 57χρονος ηθοποιός είπε το "Ναι" σε ένα άκρως ειδυλλιακό τοπίο στο Μάουι της Χαβάης στις 6 Απριλίου.

Στην ιδιωτική τελετή παραβρέθηκαν λιγοστοί φίλοι και συγγενείς, όμως δεν εθεάθη καμία από τις διάσημες συμπρωταγωνίστριες του Νοθ στη σειρά που του χάρισε παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002 στο μπαρ "The Cutting Room", το οποίο διατηρεί ο ηθοποιός στη Νέα Υόρκη και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους επτά χρόνια αργότερα. Να ζήσουν…

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την κλασική –πια- σκηνή της ταινίας "Sex and the city" όπου ο Mr Big στήνει την Κάρι με τον χειρότερο τρόπο την ημέρα του γάμου τους. Και, φυσικά, το πληρώνει καταλλήλως.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα