Θερού: η Άνιστον τον πνίγει και θέλει ένα... διάλειμμα

17.04.2012
Δεν την "θέλει" η τύχη τη διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιό που δεν πρόλαβε να χαρεί τον έρωτά της, μάλλον τον… χάνει!


Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) απασχολεί εδώ και χρόνια τα ΜΜΕ σχετικά με την ερωτική της ζωή, η οποία μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) το 2005, δεν φαίνεται να πάει και πολύ καλά.

Τον τελευταίο χρόνο, βέβαια, η 42χρονη σταρ έδειχνε ήρεμη, κατασταλαγμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Η ευτυχία της, μάλιστα, ήταν τόση που σύμφωνα με πηγές, όχι μόνο ευχήθηκε "καλά στέφανα" στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος τελικά παντρεύεται την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), αλλά δεν αποκλείει και το γεγονός να παραβρεθεί στον γάμο!

Κι όμως, ενώ όλα έδειχναν να πάνε καλά με την ίδια τη σταρ να κάνει συνέχεια δηλώσεις σχετικά με το πόσο ευτυχισμένη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα παντρευτεί σίγουρα μέσα στο 2012, τα τελευταία νέα μόνο ευοίωνα δεν ακούγονται…

Όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο "Cover Media", το ζευγάρι είχε έναν τρικούβερτο καυγά το σαββατοκύριακο με τον Τζάστιν να ομολογεί ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα γιατί νιώθει πολύ "πιεσμένος" από την όλη κατάσταση και την Τζεν να βάζει τις φωνές ξεσπώντας τελικά σε κλάματα.

"Ο Τζάστιν ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται λίγο δικό του χώρο, γεγονός που οδήγησε σε μια απίστευτη ένταση που κατέληξε σε εκείνον να ζητά ένα διάλειμμα ενώ ενημέρωσε την καλή του ότι σκέφτεται να αγοράσει ένα δικό του σπίτι στο Λος Άντζελες", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Grazia", υπονοώντας ότι δεν αποκλείεται τα χαμηλά νούμερα που έκανε η ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούν να έπαιξαν τον ρόλο τους.

Ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα που εντοπίστηκε στη σχέση των δύο ηθοποιών είναι ότι παρόλο που ο γέννημα θρέμα Νεοϋορκέζος Θερού μετακόμισε στο Λος Άντζελες για την αγαπημένη του, φαίνεται ότι τώρα πια νιώθει να μην τον "σηκώνει" η πόλη.

Μήπως να μοίραζαν την απόσταση; Μια πρόταση κάνουμε βρε παιδιά. Κρίμα είναι…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα