Πρώτη εμφάνιση για τη Μουρ μετά την αποτοξίνωση

18.04.2012
Αποφάσισε να βγει από το καβούκι της η διάσημη σταρ ύστερα από την πρόσφατη περιπέτειά της και η εμφάνισή της πραγματικά ξάφνιασε ευχάριστα.


Η τελευταία φορά που η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) εμφανίστηκε δημόσια ήταν τον Ιανουάριο για την πρεμιέρα της ταινίας της "Margin Call" στη Νέα Υόρκη και είχε κάνει τον κόσμο να… τρομάξει από τη σχεδόν σκελετωμένη όψη της.

Στη συνέχεια, η 49χρονη ηθοποιός που φάνηκε να χάνει τον κόσμο της μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε από την απιστία του συζύγου της και τον χωρισμό τους που ακολούθησε, κατάρρευσε και μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης.

Η χθεσινή ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση ύστερα από την αποθεραπεία της και "εστέφθη από επιτυχία".

Δείχνοντας πιο "γεμάτη" και σαφώς πιο υγιής, η Ντέμι εμφανίστηκε σε εκδήλωση για την προώθηση της νέας τηλεοπτικής εκπομπής της φίλης της Αμάντα ντε Καντενέ (Amanda de Cadenet) και χάρισε μερικές πόζες στους φωτογράφους που καραδοκούσαν.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η σταρ υπογράφει την παραγωγή στην εν λόγω εκπομπή.

Η Μουρ φάνηκε χαλαρή, χαρούμενη και σίγουρη για τον εαυτό της γεγονός που συνάδει άψογα με το μήνυμα που πόσταρε στον λογαριασμό της στο Twitter λίγο αργότερα.

"Έφτασε ο καιρός για μια αλλαγή. Αλλαγή του ονόματος στο Twitter… έχετε καμία πρόταση;", τιτίβισε η Ντέμι δείχνοντας ότι είναι επιτέλους έτοιμη να γυρίσει τη σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Μόλις μία μέρα νωρίτερα είχε επιστρέψει στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο, ύστερα από αποχή μηνών, υπογράφοντας όμως με το παλιό της όνομα "@MrsKutcher". Όμως φτάνει πια... Και αν κάποιος έχει καμιά καλή ιδέα για υπογραφή, ας τη μοιραστεί. Πάσα ιδέα δεκτή… Το είπε και η ίδια.

Η ερώτηση που προκύπτει, βέβαια, ύστερα από τα τελευταία δεδομένα είναι εύλογη. Μήπως τώρα ήρθε η ώρα να υπογράψει η Ντέμι τα χαρτιά του διαζυγίου που εκκρεμούν από τον Νοέμβριο; Για να δούμε...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα