Στα χωρίσματα Αρναούτογλου - Νικόλ;

18.04.2012
Προβλήματα στη σχέση του με τη Νικόλ Κοτοβός θέλουν οι φήμες να έχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και είναι να απορείς και να στεναχωριέσαι (γιατί είσαι και καλός άνθρωπος) που δεν μπορεί αυτό το αγόρι να στεριώσει

Προβλήματα στη σχέση του με τη Νικόλ Κοτοβός θέλουν οι φήμες να έχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και είναι να απορείς και να στεναχωριέσαι (γιατί είσαι και καλός άνθρωπος) που δεν μπορεί αυτό το αγόρι να στεριώσει κάπου. Σύμφωνα με την «Μεσημεριανή Μελέτη», Γρηγόρης και Νικόλ τις τελευταίες ημέρες δεν είναι πια μαζί!

Όλη τη Μεγάλη εβδομάδα αλλά και το Πάσχα οι δυο τους έμειναν χωριστά. Μάλιστα, το μεγαλοβδόμαδο ο Γρηγόρης ήταν καλεσμένος σε σπίτι φίλων του στους οποίους σύμφωνα με την εκπομπή, εκμυστηρεύτηκε το πρόβλημα στη σχέση του. Όσο για τη Νικόλ; Το ίδιο βράδυ βρισκόταν μόνη της σε εκδήλωση.

Και είναι να απορείς βρε παιδί μου, αφού τα δυο τους έδειχναν τα μάλα ταιριαστά κι ερωτευμένα, ενώ ήταν και αχώριστα. Και μπορεί ο Αρναούτογλου σε τούτη τη σχέση να απέφευγε τις βαρύγδουπες δηλώσεις περί έρωτα, όμως πολλοί πίστευαν ότι η Νικόλ ήταν το κατάλληλο πρόσωπο για εκείνον. Και γιατί όχι, να επισημοποιούσαν και τη σχέση τους.

Πάντως, σύμφωνα με τη «Μεσημεριανή Μελέτη», η σχέση τους μπορεί και να τη γλιτώσει και το ζευγάρι να ξεπεράσει την κρίση, αφού τη Μ. Πέμπτη μίλησαν στο τηλέφωνο και μετά από παρότρυνση της Κοτοβός κανόνισαν να βρεθούν μετά το Πάσχα και να συζητήσουν. Για να δούμε....