Ελένη: Πάσχα χωρίς τα παιδιά της

18.04.2012
Πάσχα με γρίπη πέρασε η Ελένη Μενεγάκη, αλλά μέχρι να κρεβατωθεί κατάφερε να κάνει τις ρομαντικές της διακοπές στην Άνδρο μετά του αγαπημένου της, Ματέο. Το Λενιώ, φέτος, δεν είχε μαζί της τα τρία της παιδιά

Πάσχα με γρίπη πέρασε η Ελένη Μενεγάκη, αλλά μέχρι να κρεβατωθεί κατάφερε να κάνει τις ρομαντικές της διακοπές στην Άνδρο μετά του αγαπημένου της, Ματέο. Το Λενιώ, φέτος, δεν είχε μαζί της τα τρία της παιδιά, αφού εκείνα πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα με τον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο στο Ξυλόκαστρο.

Με το που τελείωσαν οι ζωντανές εκπομπές την Παρασκευή πριν την Μ. Εβδομάδα, η Ελένη αφού έκανε τα τελευταία της ψώνια μαζί με τα παιδιά της, τα αποχαιρέτησε και πήρε το πλοίο της γραμμής με κατεύθυνση την Άνδρο. Η αλήθεια είναι ότι της έλειπαν τα παιδιά της, αλλά από την άλλη εκείνη και ο Ματέο είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγες μέρες μόνοι και να απολαύσουν τον έρωτα τους.

Αλλά και την ηρεμία της Αχλας με βόλτες στη θάλασσα, σπιτικά μαγειρέματα και περιήγηση στη φύση. Μαζί τους ήταν και λίγοι καλοί φίλοι, με τους οποίους έκαναν μαζί Πάσχα.