Η Κιμ Καρντάσιαν πλήττει και στάζει δηλητήριο

07.05.2012
Αργία μήτηρ πάσης κακίας, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και οι 31χρονη τηλεοπτική σταρ το επιβεβαιώνει ποστάροντας γι' ακόμη μια φορά προσωπικές φωτογραφίες της στο Twitter, από το 2009, όταν το είχε γυρίσει στο ξανθό.

"Βαριέμαι. Α, γειααα!" έγραψε η ίδια ως σχετικό σχόλιο στις δύο φωτογραφίες όπου θυμίζει λίγο Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez). Στη μία απ' αυτές η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) ποζάρει με αμφίεση σαδομαζοχιστικού τύπου, ενώ στην άλλη φοράει μόνο ένα πουλόβερ υπονοώντας ότι είναι γυμνή από κάτω.

Πιθανόν η βαρεμάρα της Κιμ να κρύβει την ανυπομονησία της για την έκδοση του διαζυγίου, το οποίο ο πρώην της, Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) καθυστερεί επίτηδες, προσδοκώντας να κρατήσει το όνομα του στη δημοσιότητα.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η δικηγόρος της Κιμ, Λόρα Γουόσερ (Laura Wasser), η οποία δήλωσε στο δικαστήριο ότι το μόνο που κρατάει σε εκκρεμότητα την υπόθεση είναι ο θυμός του παίκτη των Νιού Τζέρσεϊ Νετς και το ενδιαφέρον των Μέσων: "Οπωσδήποτε έχουν υπάρξει χωρισμένοι περισσότερο καιρό απ' όσο παντρεμένοι", τόνισε.

Ωστόσο, πηγές του περιβάλλοντος του Χάμφρεϊς ισχυρίζονται ότι εκείνος επιμένει σε μια δημόσια συγνώμη από την Κιμ, η οποία υποτίθεται ότι τον εκμεταλλεύτηκε μόνο και μόνο για να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης για το σόου της.

"Το μόνο που θέλει είναι να ακουστεί η αλήθεια, ενώ εκείνη θα καταθέτει δεσμευμένη από τον όρκο της στο δικαστήριο", λένε: "Έτσι, θα μάθουμε την αλήθεια για διάφορες καυτές λεπτομέρειες, όπως το τι έγινε η Ferrari αξίας 400.000 ευρώ που έλαβαν ως δώρο γάμου".

Βέβαια, τέτοιες κακίες δεν είναι εύκολο να περάσουν από την Καρντάσιαν, η οποία με τα 14 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter, έχει πολλούς πρόθυμους να την υπερασπιστούν χωρίς να λερώσει τα χέρια της.

Ανάμεσα τους είναι και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του "Hot 97" οι οποίοι φρόντισαν να αφιερώσουν ολόκληρη εκπομπή στο πρόσωπο της, όπου αφού εκθείασαν το καινούργιο αμόρε της και ράπερ Κάνια (Kanya), έθαψαν τον Χάμφρεϊς χαρακτηρίζοντας τον, "ο κανένας".

"Ήταν ένας άσημος μπασκετμπολίστας και έγινε γνωστός μόνο και μόνο γιατί τα έφτιαξε με την Κιμ. Ακόμη και το παίξιμο του βελτιώθηκε μετά απ' αυτό", είπαν στον αέρα προκαλώντας ρίγη ενθουσιασμού στην αδικημένη Κιμ που έσπευσε να ποστάρει στο Twitter:

"Άκουγα Hot 97 σήμερα το πρωί. Ευχαριστώ για το κράξιμο! LOL. Τους λατρεύω αυτούς τους τύπους!" δήλωσε.

Παρά τις προκλήσεις, ο Χάμφρεϊς συγκρατήθηκε και έδειξε επίπεδο: "Ο Κρις δεν θα δεχόταν ποτέ να σιγοντάρει κάποιον που θα μιλούσε εναντίον της Κιμ. Είναι θλιβερό που εκείνη εξακολουθεί να νιώθει τόσο αρνητισμό για τη σχέση τους, όταν εκείνος έχει πλέον προχωρήσει στη ζωή του", δήλωσε ένας φίλος τους στο RadarOnline, αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο για κάθε είδους εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο.