Gaga: "Κατάλαβα πως ήμουν μεγάλο ρεμάλι"

07.05.2012
Αυτό το κορίτσι είναι όλο αποκαλύψεις. Ο λόγος για τη Lady Gaga που σε τηλεοπτική συνέντευξη όχι μόνο αποκάλυψε πως είναι και πάλι εργένισσα αλλά μίλησε και για το ένοχο παρελθόν της με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Όπως τόνισε η 26χρονη πλέον Gaga στην συνένευξή της στη Amanda de Cadenet, συνειδητοποίησε πως ήταν μεγάλο ρεμάλι την εποχή που έπαιρνε κοκαΐνη.

Η κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα, μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε όταν ήταν 19 ετών και τόνισε πως η μουσική ήταν εκείνη που την έσωσε. Και την βοήθησε να βάλει τη ζωή της σε τάξη:

''Αποφάσισα να κυνηγήσω το όνειρό μου, παράτησα το σχολείο, είπα στους γονείς μου πως δεν θέλω άλλα χρήματα από εκείνους και έκανα τρεις δουλειές για να τα βγάλω πέρα. Επέστρεφα κάθε μέρα στο διαμέρισμά μου και καθόμουν ήρεμη και μόνη σε ένα σημείο. Ήμουν μόνο εγώ και το πιάνο μου. Ακόμα κι όταν απέκτησα τηλεόραση, την άφηνα ανοιχτή όλη την ώρα απλά για να νομίζω πως κάποιος ήταν εκεί και μου έκανε παρέα''.

Σε εκείνη τη φάση, η Lady Gaga ενέδωσε στον εφιάλτη της κοκαΐνης τονίζοντας τα εξής:

"Την εποχή που έκαναν κοκαΐνη, πίστευα πως τα ναρκωτικά ήταν φίλος μου. Ήταν ο χειρότερος τρόπο για να γεμίσω το κενό στη ζωή μου, γιατί ουσιαστικά μεγάλωνα το κενό, γιατί όλο αυτό είναι ένα ψέμα''.

Η Gaga παραδέχτηκε πως το διάστημα χρήση ναρκωτικών ήταν μεγάλο αλλά η ίδια σταμάτησε την θανατηφόρα αυτή συνήθεια όταν κατάλαβε πως αυτή η συνήθεια επηρεάζει αρνητικά την καριέρα της:

"Ξύπνησα μια μέρα και είπα. Gaga είσαι ρεμάλι, δεν είσαι καλλιτέχνης. Αν είσαι καλλιτέχνιδα, πρέπει να επικεντρωθείς στη μουσική σου. Είσαι μ*λ*κ*σ αν συνεχίσεις να δίνεις τα λεφτά σου στον 'άσπρο διάβολο''.

Εν το μεταξύ η Gaga επιβεβαίωσε και το χωρισμό της από τον ηθοποιό Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney) μετά από 10 μήνες σχέσης και τόνισε με έμφαση πως αυτή τη στιγμή έχει επικεντρωθεί σε ποσοστό 150% στην μουσική της! Άντε μπας και δούμε κάποιο νέο σουξέ από την εκκεντρική τραγουδίστρια.


Κατερίνα Π.