Η μεγάλη γκάφα της Κρίστεν Στιούαρτ

11.05.2012
Σε μεγάλη αμηχανία βρέθηκε χθες η νεαρή ηθοποιός αφού χωρίς να το καταλάβει έκανε ένα σχετικά αστείο λάθος και μπέρδεψε τα… αεροπλάνα.


Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα για να προωθήσει την τελευταία της ταινία "Η Χιονάτη και ο κυνηγός" μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της, Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron). (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Κάτι η κούραση, κάτι το τζετ λαγκ -αφού είχε φτάσει στο Παρίσι μόλις 24 ώρες νωρίτερα- κάτι τα ακουστικά που είχε στα αυτιά της, έκαναν την 22χρονη ηθοποιό να ανέβει κατά λάθος στο αεροσκάφος της 36χρονης συναδέλφου της.

"Συγνώμη κυρία Στιούαρτ, αλλά αυτό είναι το αεροπλάνο της κυρίας Θερόν", της είπαν οι υπεύθυνη και η κινηματογραφική Χιονάτη, κατάπιε το… πόδι της, χαμήλωσε τα μάτια και κατακόκκινη από ντροπή άφησε πίσω το σκάφος της κινηματογραφικής "κακιάς μητριάς" της και έψαξε για το δικό της.

Τώρα, σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί υπήρχαν δύο αεροπλάνα εξαρχής, δεν υπάρχει ιδιαίτερη εξήγηση από ένα απλό "έτσι ταξιδεύουν οι σταρ". Πώς να το κάνουμε.

Όσο για την 36χρονη φρέσκια μανούλα; Η Σαρλίζ Θερόν έκανε αυτό το ταξίδι με τον γιο της, το αγοράκι που υιοθέτησε πριν από μερικούς μήνες. Ο μικρός Τζάκσον (Jackson), παρεμπιπτόντως, έδειχνε σε άψογη κατάσταση στην αγκαλιά της μαμάς του, παρά την προφανή ταλαιπωρία.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα