Σοκ: Χώρισε η Αγγελική Ηλιάδη;

14.05.2012
Μισό να μαζέψω το σαγόνι που έχει πέσει στα πατώματα και φοβάμαι ότι θα το πατήσω. Γάμο περιμέναμε, χωρισμός μάς ήρθε και αδυνατώ να συνέλθω από το σόκι(ι).

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Κώστας Μηλιωτάκης χώρισαν λίγο πριν το γάμο τους! Σοκ, σοκ, σοκ, τι να λέμε τώρα. Τι κι αν το προηγούμενο διάστημα είχαμε μπουχτίσει να ακούμε για τα γαμήλια σχέδια του ζεύγους; Τι κι αν είχαμε παρακολουθήσει όλες τις πρόβες νυφικού της Ηλιάδη; Τι κι αν με αγωνία και λαχτάρα περιμέναμε το γάμο τους το καλοκαίρι; Μάλλον, θα τα ξεχάσουμε όλα, αφού ήρθε και τους έπιασε... προ-γαμήλια κρίση που τους οδηγεί μαθηματικά στον χωρισμό.

Κρατάμε μία επιφύλαξη, μπας και τα ξαναβρούν. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι το ζευγάρι αυτή την περίοδο ζει χωριστά κι έχουν μειώσει στο ελάχιστο την επικοινωνία τους. Μάλιστα, η αοιδός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη, αλλά ο (πρώην) σύντροφος της, αν και είναι μαέστρος στο ίδιο σχήμα, δεν έχει εμφανιστεί στη συμπρωτεύουσα.

Και αναρωτιέσαι τώρα εσύ, τι, τι έφταιξε κι αυτός ο μεγάλος έρωτας (μέχρι με τους γονείς της λένε ότι μίλησε η Ηλιάδη με παρότρυνση Μηλιωτάκη) έληξε τόσο άδοξα λίγο πριν το γάμο. Έλα μου ντε. Αν και σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπήρχαν πολλές διαφορές μεταξύ τους, ακόμη και στις προτιμήσεις τους στον τρόπο διασκέδασης Η Αγγελική προτιμούσε να κάθεται στο σπίτι μαζί του, ενώ εκείνος να βγαίνει έξω με φίλους.

Πάντως, το ζευγάρι είχε ορίσει αρχική ημερομηνία του γάμου τους, την 3η Ιουνίου, τη μέρα δηλαδή που έχει γενέθλια ο γιος της Ηλιάδη, Μπαμπίνος. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες τον ανέβαλαν για αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, επειδή υπήρχαν διαδικαστικά θέματα. Και τώρα μαθαίνουμε ότι χώρισαν.

Βρε μπας και τα πήρε η Ηλιάδη, που άκουσε στη «Μεσημεριανή Μελέτη», την πρώην φιλενάδα της, παραλίγο κουμπάρα της και πρώην του Μηλιωτάκη, Χριστίνα Παπαδάκη ότι εκείνος της είχε κάνει ίδια πρόταση γάμου με την Αγγελική; Τέλος πάντων, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα του χωρισμού, σύντομα θα δείξει.