Όλα τα λεφτά στον γάμο δίνει ο Μπραντ Πιτ

23.05.2012
Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία που υποτίθεται ότι ο διάσημος ηθοποιός και η αγαπημένη του επέλεξαν για να παντρευτούν, οι φήμες τον θέλουν να μην υπολογίζει τα έξοδα προκειμένου να έχει "από όλα το καλύτερο".

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ετοιμάζεται –μεταξύ άλλων- να ξοδέψει £10.000 (€12.425) για τις συνθέσεις λουλουδιών που θα στολίσουν τα τραπέζια των καλεσμένων στον γάμο του με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις 11 Αυγούστου στη νότια Γαλλία.

"Ο Μπραντ έχει αναλάβει όλη την οργάνωση προσωπικά και το μενού θα αποτελείται αποκλειστικά από φαγητά και ποτά της περιοχής. Ανάμεσα στα άλλα, στο κτήμα τους στη γαλλική εξοχή θα έχει λούνα παρκ για τα παιδιά, ενώ σε κάθε καλεσμένο θα προσφέρεται ένα περιορισμένης έκδοσης έργο τέχνης", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Grazia".

Από την πλευρά της, η 36χρονη Αντζελίνα, λέγεται ότι παραμένει πολύ συγκινημένη και ανυπομονεί να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, αλλά πρότεινε να γίνει ο γάμος τον επόμενο χρόνο ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο για τις ετοιμασίες.

Ο Πιτ, όμως, δεν ακούει κουβέντα. Περίμενε αρκετά. Δεν θα περιμένει άλλο για να "αποκαταστήσει" τη μητέρα των έξι παιδιών του. Έτσι λένε, τουλάχιστον.

Κατά τα άλλα, ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται αυτές τις μέρες στις Κάνες όπου προωθεί την τελευταία του ταινία "Killing them softly" (δείτε ένα μικρό τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) και στη συνέντευξη τύπου που έδωσε απάντησε –φυσικά- και μια ερώτηση σχετικά με τον επικείμενο γάμο του.

"Όχι, δεν έχουμε κανένα ραντεβού. Ό,τι ακούγεται για συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σαφέστατα φήμη", δήλωσε ο 48χρονος σταρ επανερχόμενος σε μια παλιότερη θέση του ζευγαριού που όπως φαίνεται δεν έχουν ξεχάσει.

"Ελπίζουμε να τακτοποιηθούν τα θέματα που αφορούν στην ισότητα των γάμων στης ΗΠΑ και μετά θα ορίσουμε και εμείς ημερομηνία", δήλωσε ο Μπραντ αναφερόμενος προφανώς σε αυτό που χρόνια δηλώνουν με την Άντζι. Ότι δηλαδή δεν θα παντρευτούν προτού οι γκέι γάμοι νομιμοποιηθούν στην Αμερική.

Ζωή Κίττα