Εθισμένη στα ναρκωτικά και η Κιμ Καρντάσιαν;

23.05.2012
Τα έχει ακούσει όλα αυτή η έρμη η ριάλιτι σταρ, αλλά αυτό ξεπερνά τα όρια ανοχής της. Ε, όχι και ναρκομανής!


Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), που πρόσφατα ξεσπάθωσε απαιτώντας περισσότερο σεβασμό για την ίδια και τους υπόλοιπους συναδέλφους ριάλιτι σταρς, έχει μάθει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, όμως μερικές φορές της έρχεται να τρελαθεί…

Όπως τώρα, για παράδειγμα, που οι φήμες την ήθελαν "εξαρτημένη από ουσίες", τονίζοντας μάλιστα ότι η όλη ιστορία ξεκίνησε από την αδελφή της η οποία ανησύχησε για την 31χρονη Κιμ.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν το περιοδικό "NW" δημοσίευσε άρθρο σύμφωνα με το οποίο η Κλοέ Καρντάσιαν (Khloé Kardashian) εξέφρασε έντονους φόβους για τη μικρή της αδελφή όταν ανακάλυψε ότι εκείνη κάνει καθημερινή χρήση ηρεμιστικών χαπιών Βάλιουμ καθώς και υπνωτικών.

Την απάντηση της Κιμ δια στόματος του αντιπροσώπου της δημοσιεύει σήμερα η "DailyMail" και είναι κατηγορηματική. "Οι συγκεκριμένες αναφορές είναι γελοίες", βροντοφωνάζει ο εκπρόσωπος και ευελπιστεί να βάλει τελεία στα σχετικά σχόλια.

Κατά τα άλλα, η Κιμ βρίσκεται αυτές τις ώρες στις Κάνες, αλλά δεν φαινόταν και πολύ χαρούμενη. Λες να έφταιγαν οι φήμες, ή που της έλειπε το αγόρι της, ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West); Ποιος ξέρει… Πάντως, οι πληροφορίες θέλουν τον διάσημο ράπερ "τρελό και παλαβό" για την αγαπημένη του. Μάλιστα τόσο πολύ που "της κάνει διαρκώς πρόταση γάμου".

Σιγά βρε Κάνιε! Ακόμη δεν βγήκε το διαζύγιο από τον προηγούμενο σύζυγο και εσύ θέλεις να γίνεις ο επόμενος; Υπομονή!

Ζωή Κίττα