Γερμανού - Νινιός: Δύο μήνες μαζί & πολύ ερωτευμένοι

23.05.2012
Για τις αλλαγές στη ζωή της και το νέο έρωτα που έχει χτυπήσει την πόρτα της μίλησε πρόσφατα η Ναταλία Γερμανού.

«Μερικά πράγματα συμβαίνουν για πρώτη φορά. Πάνω που έχεις σχεδόν παραιτηθεί» δήλωνε η παρουσιάστρια, με τα δημοσιεύματα να επιμένουν και να λένε, ότι ο άνδρας που «έκλεψε» την καρδιά της είναι ο Σπύρος Χαριτάτος! Η Ναταλία διέψευδε κατηγορηματικά, μέχρι που πριν λίγες μέρες «έσκασε» η βόμβα και μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό.... Η Γερμανού είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο Νινιό!

Η σχέση τους μετράει δύο μήνες και το ζευγάρι μέχρι τώρα κατάφερε να την κρατήσει μυστική. Βοήθησαν σε αυτό και οι φήμες περί... Χαριτάτου, αφού τελικά λειτούργησαν.... παραπλανητικά. «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και για τους δύο. Είχαμε πολύ καιρό αν δούμε τη Ναταλία τόσο χαρούμενη» εξηγεί στο περιοδικό ΟΚ φίλος της παρουσιάστριας. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο σχετικό δημοσίευμα, το ζευγάρι αποφεύγει συστηματικά τις δημόσιες εμφανίσεις και τα αδιάκριτα βλέμματα, προτιμώντας να μένουν πότε στο σπίτι της Ναταλίας και πότε στο σπίτι του ηθοποιού.

Ουσιαστικά, η πρώτη φορά που τους απαθανάτισε μαζί ο φακός ήταν στα εγκαίνια κοσμικού στέκι στο Κολωνάκι, όπου η Γερμανού εκτελούσε χρέη dj. Ο Νινιός είχε πάει εκεί με το νεαρό ηθοποιό και συμπρωταγωνιστή του στο «Είναι στιγμές», Πέτρο Μπουσουλόπουλο και όταν εκείνη ολοκλήρωσε το έργο της, κάθισε στην παρέα τους, χωρίς όμως να δώσουν δικαιώματα. Μάλιστα, εκείνο το βράδυ έφυγαν χωριστά.

Η μέρα που ξεκίνησαν όλα!

Η Ναταλία είναι φανατική της σειρά «Είναι στιγμές» και με κάθε ευκαιρία εκδήλωνε την επιθυμία να έχει κάποια μέρα καλεσμένο στην εκπομπή της, τον 52χρονο πρωταγωνιστή. Εκείνος σπάνια δίνει συνεντεύξεις, ωστόσο δέχτηκε την πρόσκληση αφού εκτιμά τη Ναταλία, ενώ για ένα μεγάλο διάστημα έκανε παρέα με τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό.

Έτσι στις 24 Μαρτίου κάθισε στον καναπέ του «Μες στην καλή χαρά». Όταν τελείωσε η συνέντευξη, αντί να φύγει, ζήτησε να παραμείνει στην εκπομπή μέχρι το τέλος, προκαλώντας την έκπληξη όλων. Στη συνέχεια, όπως διαβάζουμε στο ΟΚ, ζήτησε από την Γερμανού να τα πουν κι εκτός πλατό και η συνέχεια πλέον είναι γνωστή.