Η JLo ετοιμάζει εκπομπή για το... μωρό της

23.05.2012
Ο έρωτας την έχει ζαλίσει τη λατίνα σταρ και είναι έτοιμη να τα δώσει όλα στον αγαπημένο της. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.


Όταν είναι ερωτευμένη η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ζει μόνο για τον έρωτά της και αυτό το επιβεβαιώνουν όλοι όσοι τη γνωρίζουν.

Η τελευταία της σχέση με τον 24χρονο χορευτή Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) έρχεται μόνο να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα καθώς η JLο φαίνεται να ζει και να αναπνέει μόνο για εκείνον.

Εκτός του ότι τον έκανε συμπρωταγωνιστή της στο κλιπ του τελευταίου της χιτ "Dance Again" (δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί) η 42χρονη Τζένιφερ έχρισε το αγόρι της "καλλιτεχνικό διευθυντή" της επερχόμενης περιοδείας της –με μισθό $40.000 (€31.000) την εβδομάδα, παρακαλώ- του έδωσε το δικαίωμα να παίρνει όλες τις αποφάσεις και τώρα είναι έτοιμη να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Λόπεζ θέλει να στήσει ένα ολόκληρο ριάλιτι επάνω στον Σμαρτ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κάμερα θα παρακολουθεί κάθε βήμα του Κάσπερ στην προετοιμασία των χορευτών για την περιοδεία, ενώ πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η σχέση του με την JLo θα μείνει 100% εκτός.

Η εκπομπή λέγεται ότι έχει ήδη πουληθεί στο κανάλι Oxygen για μια ολόκληρη σεζόν, αλλά κανείς υπεύθυνος δεν έχει επιβεβαιώσει –ούτε και διαψεύσει, βέβαια- την είδηση. Αναμένουμε…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα