Μπρους Γουίλις σε κόρες: Μη γίνετε σαν τη μάνα σας!

23.05.2012
Με τέσσερα παιδιά –και μάλιστα κορίτσια- οι πατρικές συμβουλές του διάσημου ηθοποιού έχουν σίγουρα διαφορετική βαρύτητα. Και μάλιστα όταν αφορούν στη… γονιδιακή επιβάρυνση!

"Θέλω να αποφύγουν το δράμα στη ζωή τους", υποστηρίζει ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) αποκαλύπτοντας τη νούμερο ένα συμβουλή που δίνει στις τρεις κόρες που απέκτησε από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Με την –εύλογη- ευχή να μην ακολουθήσουν στα βήματα της μαμάς τους, η οποία όπως αποδείχτηκε πρόσφατα την τραγωδία την έχει για… πλάκα, ο 57χρονος σταρ αποκάλυψε το σπουδαιότερα πράγμα που η ζωή τον δίδαξε ως πατέρα.

"Ένα πράγμα που έμαθα τόσα χρόνια με τρεις κόρες είναι να κρατάω το στόμα μου κλειστό. Μερικές φορές πρέπει να καταβάλω δύναμη για να μη μιλήσω, όμως είμαι σίγουρος πια. Αυτός είναι ο πιο βασικός κανόνας όταν είσαι γονιός", συνεχίζει ο Γουίλις τονίζοντας ότι προτιμά να ακούει τι έχουν να του πουν τα κορίτσια του παρά να τους μιλά εκείνος.

"Μαθαίνεις περισσότερα έτσι", εξηγεί ο πολύς Μπρους, αναφερόμενος στην 23χρονη Ράμερ (Rumer), την 20χρονη Σκάουτ (Scout) και τη 17χρονη Ταλούλα (Tallulah).

Ο Μπρους Γουίλις, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στις Κάνες με την ταινία του "Μoonrise Kingdom" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) υπογραμμίζει ότι βασική του φροντίδα είναι να μάθει στα κορίτσια του να αποφεύγουν το δράμα.

Κατά τα άλλα, ο διάσημος ηθοποιός έγινε μπαμπάς και για τέταρτη φορά πριν από λίγο καιρό, όταν η νυν σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ (Emma Hemming) του χάρισε ακόμη μια κορούλα, τη Μέιμπλ (Mable).

Ζωή Κίττα