Βρε είναι έγκυος η Υβόννη του Ρέμου;

23.05.2012
Στην Κέρκυρα βρέθηκαν πριν λίγες μέρες ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ για τον στο γάμο της ανιψιάς του τραγουδιστή.

Και μπορεί τα περιοδικά να μιλούσαν τότε για τη συγκίνηση του Ρέμου και την ανεβασμένη διάθεση του που πάντρευε την αγαπημένη του ανιψιά, όμως, ουδείς είχε ασχοληθεί με την... Υβόννη. Μέχρι που έρχεται το Ciao και φέρνει τα πάνω κάτω και φέρνει στο φως την πραγματική πρωταγωνίστρια του γάμου.

Όχι τη νύφη, αλλά τη νύφη της μάνας Ρέμου, δηλαδή την Υβόννη, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού, μάλλον είναι έγκυος! Τουλάχιστον, αυτό αναρωτιέται το δημοσίευμα, που εκφράζει την απορία του για τα... παραπανίσια κιλά στο καλλίγραμμο κορμί του μοντέλου. «Η Υβόννη έβαλε κάποια παραπανίσια κιλά ή διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της; Περιμένει το ζευγάρι άραγε το πρώτο του παιδί;», αναρωτήθηκαν σου λέει, όσοι βρέθηκαν στο μυστήριο.


Μέχρι σήμερα πάντως, όπως αναφέρει το Ciao, παραμένει άγνωστο αν το ζευγάρι πρόκειται να κάνει ευχάριστες ανακοινώσεις σε φίλου, συγγενείς και media, που περιμένουν με αγωνία να μάθουν αν το «φούσκωμα» οφείλεται σε εγκυμοσύνη ή αν απλώς το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Υβόννη στο γάμο δεν την κολάκευε!