Τι συμβαίνει με το γάμο της Νίνας Λοτσάρη;

24.05.2012
Αναστάτωση έχει προκαλέσει από το πρωί της Πέμπτης ανάρτηση στο διαδίκτυο, όπου επικαλούμενη έγκυρες πληροφορίες, αποκάλυπτε ότι χωρίζει η Νίνα Λοτσάρη.

Σύμφωνα με το άρθρο, η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Σκορδάλης μετά από εφτά χρόνια γάμου και λίγους μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο!

Και καταλαβαίνεις ότι η δημοσίευση αυτή, μάς έριξε το σαγόνι στα πατώματα. Γιατί βλέπεις πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με έναν ευτυχισμένο γάμο, ενώ πριν λίγο καιρό είχαμε δει δημοσιευμένες φωτογραφίες τους σε Life style περιοδικά από την ολιγοήμερη και μόνο για τους δυο τους, απόδραση στη Σαντορίνη. Κι εκεί έδειχναν ερωτευμένοι και σίγουρα καλά μεταξύ τους.

Κι εκεί που ψάχναμε να δούμε τι πραγματικά συνέβη κι ενώ δεν είχαμε συνέλθει από το σόκι του «χωρισμού», διαβάζουμε λίγο αργότερα στην ίδια ιστοσελίδα την κατηγορηματική διάψευση του Σκορδάλη. Ο γνωστός επιχειρηματίας, όπως διαβάζουμε, φανερά εκνευρισμένος διέψευσε τα πάντα και κατηγορηματικά δήλωσε ότι όχι μόνο δεν χωρίζει με την Λοτσάρη, αλλά είναι μια χαρά μεταξύ τους.

«Δεν χωρίζω με την Νίνα. Είμαστε μια χαρά. Έχουμε μια οικογένεια με δύο παιδιά και δεν είναι ωραίο να βγαίνουν τέτοιες φήμες για το γάμο μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγη ώρα αργότερα, το ζευγάρι απέστειλε δελτίο Τύπου, όπου διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι χωρίζουν.

"Αναφορικά με τις σημερινές αναρτήσεις (Πέμπτη 24 Μαΐου 2012) με είδηση τον υποτιθέμενο χωρισμό μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η συγκεκριμένη πληροφορία είναι απόλυτα αναληθής και δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

Η σχέση μας μέχρι σήμερα παραμένει αρμονική και ο γάμος μας δεν αντιμετωπίζει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα. Είναι αρκετά δυσάρεστο στις μέρες μας να δημοσιεύονται τόσο ανυπόστατες ειδήσεις, πόσο μάλλον όταν μια δημοσίευση μπορεί να διαβαστεί και από το στενό οικογενειακό μας κύκλο( και εννοούμε τα παιδιά μας).

Παρακαλούμε πολύ να γίνει η άμεση αποκατάσταση της αλήθειας. Τέλος, να σας προτρέψουμε σε μελλοντικές αναρτήσεις να διασταυρώνετε τις πηγές σας.

Με εκτίμηση

Νίνα Λοτσάρη-Κωνσταντίνος Σκορδάλης"