Τσιντικίδου: Ξεσπάει για τη συμμορία ναρκωτικών

24.05.2012
Η Μαρίνα Τσιντικίδου σπάει τη σιωπή της και για πρώτη φορά μιλάει για την εμπλοκή του ονόματός της σε μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών που συντάραξαν το πανελλήνιο.

Το πρώην διάσημο μοντέλο και «Σταρ Ελλάς» στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, μιλάει στην Espresso, όπου εξιστορεί όλα όσα γνωρίζει για τη διαβόητη «συμμορία με τις Porsche» που μοίραζε κοκαΐνη σε επώνυμους πελάτες κι εξηγεί πώς μπλέχτηκε το όνομά της στην ιστορία.

Η είδηση της εξάρθρωσης της πολυμελούς σπείρας έσκασε σαν «βόμβα» τον Δεκέμβριο του 2010 προκαλώντας αναβρασμό στα κοσμικά στέκια της Αθήνας. Η συμμορία είχε δομημένη οργάνωση, ενώ αρχηγός της ήταν ένας 34χρονος τότε Ελληνοκανάδος.

Εδώ και λίγες μέρες, στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων διεξάγεται η δίκη των μελών της συμμορίας. Ανάμεσα στους τηλεφωνικούς αριθμούς που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ ήταν και αυτός του κινητού της Μαρίνας Τσιντικίδου, η οποία, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, συνομίλησε κάποιες φορές με ένα από ηγετικά στελέχη της συμμορίας. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες κλήθηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει ως μάρτυρας.

Μετά την κατάθεση της, η Τσιντικίδου μιλάει στην Espresso, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε ποτέ δοσοληψίες με τους εμπόρους ναρκωτικών και ότι διασύρθηκε στο πανελλήνιο στο στόμα του κάθε ανίδεου. «Δεν έχω καμία σχέση με τη συμμορία με τα ναρκωτικά» δηλώνει χαρακτηριστικά. «Γνώρισα ένα παιδί, ο οποίος δεν είναι φίλος μου και ούτε γνωρίζω τι κάνει. Αυτός μου πρόσφερε ένα τσιγάρο. Αυτό είναι όλο και τίποτα περισσότερο. Ούτε παρήγγειλα ναρκωτικά, ούτε είχα δοσοληψίες με ανθρώπους που κάνουν εμπόριο...».

Η πρώην "Μις Ευρώπη" θεωρεί ότι βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα, εξαιτίας της ενασχόλησής της πριν από λίγα χρόνια με την πολιτική. «Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν που πριν από τρία χρόνια πήγα να ασχοληθώ με την πολιτική βάζοντας υποψηφιότητα για βουλευτής με το κόμμα της Ν.Δ. Πραγματικά, το έκανα από ιδεολογία και με ρομαντική διάθεση και με ψήφισαν 5.500 χιλιάδες άνθρωποι, τους οποίους ευχαριστώ. Κάτι όμως που, όπως φαίνεται, δεν ήταν αρεστό σε κάποιους που μόλις άκουσαν ότι εμπλέκομαι στην υπόθεση με τα ναρκωτικά, πέταξαν τη σκούφια τους και άρχισαν να με κόβουν κομματάκια! Κανιβαλίστηκα πάρα πολύ άσχημα και το όνομά μου διασύρθηκε στο στόμα και την πένα του κάθε ανίδεου. Δεν το κρύβω ότι έχω στενοχωρηθεί πολύ γιατί έχω οικογένεια που ζει στην περιφέρεια και οι άνθρωποι δεν μπορούν να ακούν τέτοια ψέματα για μένα» συνεχίζει.

Και προσθέτει: «Αν είχα έναν πατέρα ή έναν σύζυγο ή έναν αδελφό που να είχε σχέση με τη Βουλή, δεν θα ασχολούταν κανείς μαζί μου, όπως συνέβη με κάποια πρόσωπα που αν και για εκείνα ακούστηκαν πράγματα -με δοσοληψίες μάλιστα στο κύκλωμα-, τελικά αποσιωπήθηκαν τα πάντα».