Σοκ! Φεύγει η Μπεκατώρου από το Τηλεάστυ;

29.05.2012
Η ίδια δηλώνει ότι δεν έχει δεχτεί μέχρι στιγμής καμία επαγγελματική πρόταση και δεν ξέρει τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι φήμες επιμένουν ότι μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα διαδεχθούν με δόξες, τιμές κι... ελπίδες το δίδυμο Σίσσυ Χρηστίδου – Χρήστος Φερεντίνος στο Πρωινό ΑΝΤ1. Τώρα, τα δημοσιεύματα θέλουν την Μαρία Μπεκατώρου να αποτελεί παρελθόν από το Τηλεάστυ!

Σόκι, σόκι και δέος. Μετά από είκοσι χρόνια η παρουσιάστρια φεύγει από το αγαπημένο της κανάλι; Από το κανάλι που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της; Τις... ανακοινώσεις για το πολύκροτο «διαζύγιο» έκανε η... διάδοχος της Μπεκατώρου, η οποία είναι ραδιοφωνική παραγωγός.

Σύμφωνα με το Star, η Νικόλ Παπαϊωάννου, που έχει εκπομπή στο «Ράδιο Άστυ 90.6», ανακοίνωσε σε μία έξοδό της ότι από το Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στη θέση της παρουσιάστριας στο πρωινό του Τηλεάστυ. Βρε λες να ισχύει;

Και βρε λες, να μην «κάτσει» το σενάριο με Αρναούτογλου για τον ΑΝΤ1 και του χρόνου να μείνουμε χωρίς... Μαρία Μπεκατώρου; Εκεί, δηλαδή, που φέτος την βλέπαμε παντού μπροστά μας και πάθαμε το... overdose, του χρόνου να μας πιάσει... Μπεκατωρό-στέρηση;