Η Σιλό έκλεισε τα 6 και δεν βάζει μυαλό

29.05.2012
Γενέθλια είχαν χθες στην πιο διάσημη πολύτεκνη οικογένεια του Χόλιγουντ. Να τους ζήσει το πρώτο –βιολογικό- παιδάκι!


Η Σιλό Τζολί Πιτ (Siloh Jolie Pitt) έσβησε τα έξι κεράκια στην τούρτα της παραμένοντας ωστόσο σταθερή στο στυλ που έχει υιοθετήσει με πάθος από πολύ νωρίς στη ζωή της.

Όταν ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) το 2005, εκείνος ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και εκείνη είχε γυρίσει σελίδα στην άτακτη ζωή της. Ήταν ήδη μητέρα του Μάντοξ (Maddox) ενώ το ενδιαφέρον της για τους λιγότερο ευνοημένους αυτής της ζωής είχε γίνει πολύ έντονο.

Ο 49χρονος σταρ χώρισε, ερωτεύτηκε την Αντζελίνα (τώρα τα σενάρια για τη χρονική σειρά των γεγονότων… παίζεται), υιοθέτησε τον Μάντοξ και προχώρησε μαζί με τη νέα του σύντροφο στην υιοθεσία της Ζαχάρα (Zahara) από την Αιθιοπία.

Στο μεταξύ, η Τζολί έμεινε έγκυος και στις 28 Μαΐου 2006 γεννήθηκε στη Ναμίμπια το πρώτο βιολογικό παιδί τους, η Σιλό Νουβέλ.

Έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι υιοθέτησε τον Παξ και το 2008 γεννήθηκαν τα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ.

Ύστερα από οκτώ χρόνια δεσμού και έξι παιδιά, οι Μπραντζελίνα αρραβωνιάστηκαν και οι φήμες τους ήθελαν να παντρεύονται τον Αύγουστο, αλλά τελικά, λόγω φόρτου εργασίας της Τζολί, ο γάμος… αναβάλλεται επ' αόριστον!

"Παίρνοντας" και από τους δύο –πανέμορφους- γονείς της, η Σιλό είναι μια κούκλα ζωντανή, που όμως δεν φαίνεται να είναι άκρως συμφιλιωμένη με τη φύση της.

Το κοριτσάκι με τα ομολογουμένως τέλεια χαρακτηριστικά, μόνο κοριτσάκι δεν θυμίζει καθώς εμφανίζεται από πολύ μικρή με αγορίστικα ρούχα και πρόσφατα με αγορίστικο κούρεμα.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τη Σιλό να έχει ζητήσει να αλλάξει όνομα προτιμώντας το "Σαξ" από το δικό της.

Η μαμά Αντζελίνα έχει επανειλημμένα υπερασπιστεί το στυλ της κορούλας της, τονίζοντας ότι δεν πιέζει σε τίποτα τα παιδιά της αφήνοντάς τα να ανθίσουν κατά βούληση. Ό,τι πεις..

Ζωή Κίττα