Η νέα διαστροφή της Σαρλίζ Θερόν

30.05.2012
Το καινούριο της βίτσιο αποκάλυψε πρόσφατα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, το οποίο –όλως παραδόξως- είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον γιο της.


Μιλώντας πρόσφατα το αμερικανικό τηλεοπτικό σόου "Today", η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) παραδέχτηκε ότι "τρελαίνεται" να αλλάζει τις πάνες του γιου της. Τόσο που έχει σχεδόν… εθιστεί.

"Είμαι τόσο καλή στο άλλαγμα της πάνας που μπορώ να το κάνω ακόμη και στον ύπνο μου", αστειεύτηκε η 36χρονη ηθοποιός προσθέτοντας ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει τις γνώσεις της και σε άλλους γονείς.

Και η επιδεξιότητα της Σαρλίζ στο άλλαγμα της πάνας έχει εξελιχθεί σε απίστευτους βαθμούς καθώς εφόσον ο μικρός Τζάκσον (Jackson) ακολούθησε τη διάσημη μαμά του στην περιοδεία για την προώθηση της νέας της ταινίας "Η Χιονάτη και ο κυνηγός" είχαν την ευκαιρία αμφότεροι να… πειραματιστούν.

"Καθώς ταξιδεύαμε χρειάστηκε να αγοράσω πάνες από πολλές χώρες, έτσι τώρα ξέρω να αλλάζω το ίδιο εύκολα μία αγγλική, μια γιαπωνέζικη, μια ισπανική και μια γερμανική πάνα", αστειεύτηκε η… επαγγελματίας Θερόν υπογραμμίζοντας όλο χιούμορ ότι όσο και να φαίνεται περίεργο, οι πάνες έχουν όλες μικρές διαφορές μεταξύ τους. Ό,τι πεις Σαρλίζ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα