Ελένη: Χαστούκισε τον Αρναούτογλου μπροστά στις κάμερες

30.05.2012
Ήταν να μην κάνουν την αρχή η Ελένη Μενεγάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μέσα σε μικρό διάστημα και οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά

Αλλά αυτή τη φορά όχι στην εκπομπή της παρουσιάστριας, αλλά στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της Νατάσας Θεοδωρίδου! Και μπορούμε να πούμε ότι η συνάντηση των δύο ήτο αρκετά ενδιαφέρουσα, ειδικά όταν έκαναν δηλώσεις μπροστά στις κάμερες.

Μία απόλαυση. Ειδικά, τη στιγμή που η Ελένη έριξε τα χαστουκάκια της στον Γρηγόρη. Βλέπεις, τσακώθηκαν για πολλά πράγματα, από την ηλικία τους, μέχρι τα τραγούδια της Νατάσσας και ποιος από τους δύο την γνωρίζει περισσότερο καιρό. Έχουν και οι σταρ τα βάσανά τους. Στην αρχή, λοιπόν, ρώτησαν και τους δύο ποιο τραγούδι τους αρέσει από τη νέα δουλειά της Θεοδωρίδου με τον Γρηγόρη να λέει την «Κόκκινη Γραμμή»!

Και στο σημείο αυτό, έρχεται το χαστούκι! Ή μάλλον, τα χαστούκια... Η Ελένη έδωσε όχι ένα, αλλά δυο τρία χαστουκάκια τονίζοντας ότι το εν λόγω τραγουδάκι είναι από άλλη δουλειά της φιλενάδας τους! Στη συνέχεια άρχισαν να τσακώνονται για την ηλικία και ποιος ξέρει περισσότερο την Θεοδωρίδου! Ο Γρηγόρης δήλωσε: «Εγώ τη Νατάσα την ξέρω πριν την Ελένη» ενώ εκείνη αντέδρασε έντονα: «Πριν από εμένα αποκλείεται... Ποια χρονιά;»! «Δεν κάνει να πω... Την ξέρω από το '68!» είπε εκείνος και τότε κάλεσαν την τραγουδίστρια για να δώσει την απάντηση.

Δυστυχώς για την Μενεγάκη, την διέψευσε πανηγυρικά, αφού γνωρίζει τον Γρηγόρη πριν από εκείνη. Συγκεκριμένα, γνωρίστηκαν δυο τρία χρόνια πριν γνωρίσει την κουμπάρα της.