Η Τζέσικα Σίμπσον παρουσιάζει την κόρη της

30.05.2012
Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από τη γέννησή της και η μικρή Μάξουελ Ντρου Τζόνσον (Maxwell Drew Johnson) κάνει το ντεμπούτο της στο εξώφυλλο του περιοδικού "People".


Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) άργησε να παραδεχτεί ότι είναι έγκυος. Από τη στιγμή που το έκανε όμως, δεν σταμάτησε να μοιράζεται με όλους τους θαυμαστές της ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Οπότε, και το πόσο γρήγορα παρουσιάζει επίσημα την κορούλα της δεν πρέπει να προκαλεί καμία εντύπωση.

Κρατώντας το μωρό τρυφερά στην αγκαλιά της, η 31χρονη σταρ ποζάρει χαμογελαστή στο εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκαλύπτει πόσο ο ερχομός της μπεμπούλας έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή της.

"Η ζωή μου έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Από το πώς κοιμάμαι, μέχρι τι σκέφτομαι, η Μάξουελ έχει κυριολεκτικά καταλάβει τα πάντα", ομολογεί η διάσημη χαζομαμά ενώ συμπληρώνει ότι η ίδια και ο αρραβωνιαστικός της, Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) κάθονται με τις ώρες και την κοιτάζουν σαν χαζοί.

"Δεν μπορούμε να τη χορτάσουμε με τίποτα", χαριτολογεί η Τζέσικα, η οποία κόντεψε να… σκάσει μέχρι να γεννήσει.

Η Σίμπσον η οποία θηλάζει την κορούλα της ανελλιπώς, αποκαλύπτει επίσης ότι τις φορές που βγάζει γάλα με το θήλαστρο και αφήνει τον μπαμπά Έρικ να ταΐσει την κορούλα του, τρελαίνεται.

"Όταν δεν την κρατώ στην αγκαλιά μου μου λείπει τραγικά", υπογραμμίζει η Τζέσικα και γίνεται αμέσως κατανοητό ότι μαμά και κόρη είναι… αυτοκολλητάκια!

Ζωή Κίττα