Ριάνα: Η Σέριλ Κόουλ είναι πολυ σέξι!

31.05.2012
Δεν μασάει τα λόγια της η εκρηκτική τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος. Ακόμη και όταν θαυμάζει μια εξίσου εντυπωσιακή συνάδελφο. Ή μάλλον τότε περισσότερο…

Μιλώντας στο περιοδικό "Esquire" η Ριάνα (Rihanna) αποκάλυψε ακριβώς τι θα ήθελε να… κάνει με την Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) αν της δινόταν ποτέ η ευκαιρία!

"Η Σέριλ Κόουλ είναι… καυτή. Θα ήθελα απλά να τη βλέπω να δουλεύει. Κατά προτίμηση να καθαρίζει πράγματα στο πάτωμα. Να μαζεύει πράγματα από κάτω. Γενικά να σκύβει", ομολόγησε η 23χρονη Ριάνα –και αμαρτία ουκ έχει!

Τι να κάνει το κορίτσι; Ψέματα να πει; Απαπα!

Στη συνέχεια, η Ριάνα μίλησε και για μια ακόμη "αδυναμία" της, την Αντέλ (Adele), αλλά σε αυτή την περίπτωση ήταν πιο συγκρατημένη.

"Νομίζω ότι μερικοί καλλιτέχνες που δεν μπορούν παρά να λένε ακριβώς αυτό που νιώθουν. Η Αντέλ είναι μια ακόμη γυναίκα που ξέρει καλά την αλήθεια της και τη ζει για την ίδια. Για κανέναν άλλο", εξήγησε η Ριάνα εκφράζοντας και αυτή την αδυναμία της.

Κατά τα άλλα, πληροφορίες του περιοδικού Us Weekly θέλουν την άτακτη τραγουδίστρια να "τρελή και παλαβή" με τον ράπερ Ντρέικ (Drake) με τον οποίο σε πρόσφατη εμφάνιση δεν μπορούσαν να χωρίσουν ούτε στιγμή.

Ζ. Κ.