Η Κέιτι Πέρι ποζάρει χωρίς μακιγιάζ

31.05.2012
Μια πολύ διαφορετική εικόνα της έδειξε στον κόσμο η διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτοντας τη φυσική της ομορφιά σε όλο το μεγαλείο.


Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) πρωταγωνιστεί σε ένα ντοκιμαντέρ τα γυρίσματα του οποίου την ακολουθούν σε όλες τις φάσεις της περιοδείας της "Part Of Me" και η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της πρόβας ενός από τα κοστούμια της.

Η 27χρονη τραγουδίστρια ποζάρει χαμογελώντας στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της και μοιάζει κυριολεκτικά με… κοριτσάκι.

Το φιλμ –που αναμένεται τον Ιούλιο- θα περιλαμβάνει κομμάτια της ζωής της Πέρι με τον πρώην σύζυγό της, Ράσελ Μπράντ (Russel Brand) ενώ η όλη ιδέα στηρίζεται στη διάθεση της Κέιτι να δείξει στους θαυμαστές της τον πραγματικό της εαυτό.

"Όταν δείτε το φιλμ, μπορεί να τρομάξετε λίγο γιατί θα με δείτε πρησμένη, με σπυράκια και όλα τα σχετικά. Όμως πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είμαστε τέλειοι και χωρίς ψεγάδια", τόνισε η Κέιτι μιλώντας στην εκπομπή της Έλεν ντεΤζένερις (Ellen DeGeneres), εξηγώντας ότι θέλησε να κάνει την ταινία για να αποδείξει ότι οι διάσημοι δεν ζουν σε κάποιον φανταστικό κόσμο, αλλά πάνω από όλα είναι και εκείνοι "κανονικοί άνθρωποι".

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι πριν από μία εβδομάδα –και στην ίδια εκπομπή- ο 36χρονος ηθοποιός είχε εκμυστηρευτεί ότι "ακόμη αγαπάει την πρώην σύζυγό του". Με την… ευρύτερη έννοια της αγάπης υποθέτουμε! Ο γάμος του Μπραντ και της Πέρι κράτησε μόλις 15 μήνες.

Ζωή Κίττα