Η Εύα Λονγκόρια νονά της Χάρπερ Μπέκαμ

01.06.2012
Οι φήμες ήθελαν τις δύο διάσημες φίλες να κουμπαριάζουν καιρό πριν γεννηθεί η μπουμπού. Τώρα όμως το νέο έγινε και επίσημο.


Όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην εκδήλωση για τα βραβεία "Γυναίκες της Χρονιάς" που διοργανώνει το περιοδικό "Glamour", η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) θα είναι όντως η νονά της Χάρπερ (Harper).

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "Νοικοκυρές σε απόγνωση", δηλώνει "κατενθουσιασμένη" με τον νέο της ρόλο ενώ συμπλήρωσε ότι η βάφτιση θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Η κουμπαριά ήταν αναμενόμενη λόγω της στενής φιλικής σχέσης που έχουν τα τελευταία χρόνια η Λονγκόρια και η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham).

Στο μεταξύ, και ενώ παραδέχτηκε ότι στις φωτογραφίες δείχνει δυστυχισμένη ενώ σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα, η 38χρονη σχεδιάστρια μόδας ανέβασε στη Twitter της μια φωτογραφία από τα παρασκήνια πρόσφατης φωτογράφησης όπου φαίνεται η ίδια χτενισμένη, μακιγιαρισμένη, φορώντας ένα μπουρνούζι.

"Υπέροχη φωτογράφηση για το περιοδικό US. Έρχεται σύντομα", έγραψε στη λεζάντα η Βικτόρια, χωρίς όμως να χαρίσει ένα χαμογελάκι, ούτε αυτή τη φορά.

Ζωή Κίττα