Προβλήματα για Χρουσαλά-Πατίτσα: Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ

05.06.2012
Μεγάλες «φουρτούνες» βρήκαν τον Λέοντα Πατίτσα, σύζυγο Μαριέττας Χρουσαλά αφού το ΣΔΟΕ έβαλε στο “μάτι” το υπερπολυτελές σκάφος τους, το περίφημο “Mirage”.

Δύο χρόνια μετά, το γαμήλιο δώρο που έκανε ο νεαρός επιχειρηματίας στη σύζυγό του, τού δημιουργεί «πονοκέφαλο» και μεγάλα προβλήματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real life, το πρόβλημα με το υπερσύγχρονο και υπέρ-πολυτελές πλεούμενο είναι το ιδιοκτησιακό του καθεστώς.

Το σκάφος φαίνεται να ανήκει σε σύζυγο εργαζομένου της ναυτιλιακής εταιρίας του Λέοντα, η οποία δηλώνει… άνεργη, με ετήσιο εισόδημα 200 ευρώ, κι έδρα ένα διαμέρισμα στην Βουλιαγμένη. Για να μπορέσει ο νεαρός εφοπλιστής να νομιμοποιήσει το σκάφος του που είναι αγκυροβολημένο στη μαρίνα της Βουλιαγμένης, θα πρέπει να καταβάλλει στο ΣΔΟΕ το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, μιας και συνολικά το σκάφος κοστίζει εφτά (7) ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ.

Με το συγκεκριμένο σκάφος, το ζεύγος έχει «οργώσει» τις Κυκλάδες και τα νησιά του Αιγαίου, ενώ τον Ιούνιο του 2010 έκαναν με αυτό τον μήνα του μέλιτος. Ο, δε, Λεό είχε κάνει σε αυτό το μπάτσελορ πάρτι.