Η βάφτιση του Λιάγκα τζούνιορ

05.06.2012
Στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με αφορμή τη βάφτιση τουμονάκριβου γιου τους, Γιάννη.

Η βάφτιση έγινε στην Τήνο, στο εξοχικό του νονού, Θάνου Παράσχου και όλα πήγαν κατ’ ευχήν, ενώ ο μικρός σωστός κύριος, δεν έκλαψε καθόλου στην κολυμπήθρα.

«Στην αρχή ήμασταν αγχωμένοι, εγώ τουλάχιστον, αλλά όλα πήγαν πάρα πολύ όμορφα. Βοήθησε και ο καιρός, ο Γιάννης δεν έκλαψε» δήλωσε συγκινημένη η Φαίη, ενώ ο Λιάγκας συμπλήρωσε: «Επιλέξαμε να το κάνουμε μακριά από την Αθήνα με τη λογική ότι ήμασταν γύρω στα 100 άτομα, 50 συγγενείς και 50 φίλοι, άτομα που είναι κοντά μας, τους αγαπάμε και μας αγαπάνε!»

Τις ευχές του στον μικρό Γιάννη έδωσε και ο δεύτερος νονός του, ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Να έχει υγεία και να μεγαλώσει με τους γονείς του πάντα δίπλα του να τον αγαπούν, να τον νοιάζονται και να φροντίζουν γι΄ αυτόν» δήλωσε χαρακτηριστικά. Για τη φιλία του με το διάσημο ζεύγος, που εξελίχθηκε σε κουμπαριά μίλησε και ο γνωστός γυναικολόγος, Θάνος Παράσχος. «Εδώ και πολύ καιρό έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση, από τότε που ξεγέννησα τη Φαίη και πολύ νωρίτερα. Τα τελευταία χρόνια κάνουμε πολλή παρέα!»

Στην Τήνο για τη βάφτιση κατέφθασαν από το πρωί του Σαββάτου και οι φίλοι του ζευγαριού. Σύσσωμο το team του Πρωινού mou ήταν εκεί και σε μεγάλα κέφια, ενώ στη βάφτιση βρέθηκαν και η Ράνια Θρασκιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το σύζυγό της και η Όλγα Λαφαζάνη με το Νίκο Οικονόμου.

Από τις πιο ξεχωριστές και συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ήταν τη στιγμή που Λιάγκας, Σκορδά και Γιάννης χόρεψαν μαζί τον «Μικρό Πρίγκιπα» του Μάριου Φραγκούλη που είναι ένα νανούρισμα που του τραγουδούν κάθε βράδυ.