Ρουβάς: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα παιδικά του χρόνια

05.06.2012
Καλεσμένος στο τελευταίο «ΟΛΑ 12» ήταν ο Sakis Ρουβάς, ο οποίος εκτός από το ανατρεπτικό τρέιλερ, όπου υποδύθηκε τον Θέμο Αναστασιάδη έκανε και πολλές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Από τη σχέση του με τις γυναίκες, την πρώτη του «χυλόπιτα», μέχρι τον έρωτα του για την Κάτια Ζυγούλη και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια μίλησε ο απόλυτος σταρ και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ειδικά, οι αποκαλύψεις που έκανε για την παιδική του ηλικία και το πρόβλημα διαβίωσης που πέρασε ο ίδιος και η οικογένεια του, ήταν απλά συγκλονιστικές.

«Πήρα πολύ αγάπη από το σπίτι μου. Αυτό συνοδεύτηκε και από πολλά άλλα προβλήματα. Ό, τι συνέβη στη ζωή μου, ακόμα και τα κακά, με οδήγησε στο να γίνω αυτό που είμαι τώρα» και προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις, που έκαναν ακόμη και τον Θέμο να μείνει με το στόμα ανοιχτό. «Υπήρξαν πολύ κακές μέρες. Μέρες που υπήρχε κρύο, που έμπαινε νερό στο σπίτι από το ταβάνι και βάζαμε τις κατσαρόλες να το μαζεύουμε, που δεν υπήρχε θέρμανση, που δεν υπήρχε όσο φαί χρειαζότανε. Υπήρξε περίοδος που δεν υπήρξαν ούτε τα βασικά»

Ο Θέμος τον ρώτησε, αν ως μικρό παιδί που ήταν, συνειδητοποιούσε τη δύσκολη κατάσταση που περνούσε η οικογένεια του. «Βεβαίως και το συνειδητοποιούσα, ήμουν και ο μεγαλύτερος. Όταν έχεις ποντίκια και τρέχουνε όλο το βράδυ πάνω – κάτω, το συνειδητοποιείς. Με ενοχλούσε μόνο όταν κρύωνα και όταν πείναγα. Υπήρξαν μέρες που πείναγα. Δεν ήταν αυτό το καθημερινό, αλλά υπήρξαν» αποκάλυψε το «είδωλο».