Ο Ντέιβιντ Αρκέτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

13.06.2012
Σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από την Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox), ο 41χρονος ηθοποιός θέλει και τον θέλει και με τη… βούλα.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, ο Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) κατέθεσε χθες επίσημα αίτηση διαζυγίου από την 47χρονη πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής επιτυχίας "Τα φιλαράκια".

Στην αίτησή του, ο Αρκέτ παραθέτει ως ο λόγο διαζυγίου τις "αγεφύρωτες διαφορές" ενώ ζητά από κοινού κηδεμονία για την κόρη τους Κόκο (Coco), η οποία παρεμπιπτόντως γίνεται 8 χρονών αύριο.

Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός δεν εκπροσωπείται από δικηγόρο στο διαζύγιο ούτε ζητά κάποιου είδους διατροφή από τη –σίγουρα πιο διάσημη- πρώην σύζυγό του.

Ο ίδιος ο Αρκέτ φαίνεται να έχει υπογράψει τα χαρτιά στις 23 Μαρτίου, αλλά για κάποιον λόγο θέλησε να μην τα προωθήσει μέχρι αυτή τη συγκεκριμένη ημερομηνία, που παρεμπιπτόντως συμπίπτει με την 13η επέτειο του γάμου του με την Κοξ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 12 Ιουνίου του 1999.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι μόλις κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου ο Ντέιβιντ πέταξε μέχρι το Ισραήλ όπου έγινε και επίσημα Εβραίος. Είχε μάλιστα και το Μπαρ Μίτσβα του –την τελετή ενηλικίωσης των Εβραίων αγοριών.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι το ζευγάρι είχε ανακοινώνει στον χωρισμό του τον Οκτώβριο του 2010 και οι σχέσεις τους είχαν παραμείνει φιλικές παρά το γεγονός ότι οι Ντέιβιντ προχώρησε πολύ γρήγορα σε άλλη σχέση.

Ζ. Κ.