Οι κόρες της Ντέμι Μουρ αγωνιούν για εκείνη

13.06.2012
Δεν φαίνεται να καταφέρνει να ορθοποδήσει τελικά η 48χρονη σταρ μετά το στραπάτσο που έφαγε από την απιστία του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και οι δικοί της άνθρωποι ανησυχούν.


Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline, η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) όχι μόνο δεν είναι καλύτερα –όπως έδειξε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αποτοξίνωσής της- αλλά μέχρι που η κατάστασή της επιδεινώνεται…

Από την πρώτη στιγμή, η Ντέμι είχε στο πλευρό της τις τρεις κόρες της από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις (Bruce Willis). Φαίνεται όμως πως και αυτές έχουν αρχίσει να παίρνουν "ανάποδες".

"Η Ράμερ (Rumer), η Σκάουτ (Scout) και η Ταλούλα (Tallulah) έχουν αρχίσει να απομακρύνονται από τη μαμά τους τώρα τελευταία και μοιάζουν να έχουν θυμώσει μαζί της", μεταφέρουν φίλοι της οικογένειας εξηγώντας ότι οι κινήσεις της Μουρ μόνο ανησυχούν τις κόρες της οι οποίες δεν αντέχουν να τη βλέπουν ανίκανη να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Η γνωστή ηθοποιός παραβρέθηκε πρόσφατα στην τελετή αποφοίτησης της Ταλούλα αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η ατμόσφαιρα ήταν πολύ έντονη ανάμεσά τους.

"Η Ντέμι και τα τρία κορίτσια έχουν απομακρυνθεί πολύ και η σχέση τους έχει ψυχρανθεί τόσο που μόνο μια 360° αλλαγή στη στάση τους θα μπορέσει αν την αλλάξει", υποστηρίζουν πηγές. Μόνο ο καιρός θα δείξει, όμως αν κάτι τέτοιο γίνει τελικά.

Ζ. Κ.